Реклама / Ads
6| 5814 |24.01.2014 НОВИНИ

Илияна Раева се налюти, ще иска наказание за Силвия Митева

.
Илияна Раева
Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева ще предложи наказание на доскорошната националка Силвия Митева за уронване на престижа на българската художествена гимнастика, съобщи БНР. Обвиненията на Силвия Митева били много грозни, смята Раева.
 

На Силвия Митева са предоставени всички условия да работи, дори повече, отколкото и е било необходимо. Имаше години, когато заради нейни участия, не пускахме млади гимнастички. Питахме я с Мария Петрова, как смята да продължи, като треньор или като съдия; тя каза, че иска да участва в курсовете, които предстоят за международен съдия. Направено беше невъзможното Силвия Митева да участва в такъв курс, изпратена беше в Англия, на мястото на друга наша специалистка, и не успя да го издържи. Беше пратена повторно, където взе последната категория "бреве".

Разходите само за нея са 6000 лева. В интервюто си тя казва, че нямало място за нея нито като треньор, нито като съдия, това не е вярно. Тя казва, че БФХГ й пречи да работи като треньор и съдия; много е грозно, казва Раева. 

Управителният съвет на БФХГ заседава във вторник, ще искам наказание за Силвия Митева, за уронване на престижа на българската художествена гимнастика, каза Раева. Раева отговори и на Симона Пейчева с думите, че Пейчева беше допусната до участие. Симона Пейчева реши да се върне с три разговора с мен. По този повод съм казала всичко. Симона Пейчева, с решение на УС, с категорично нарушаване на регламента на националните отбори, беше допусната да участва на състезание във Велико Търново, без да има право. Там имаше съдии и от чужбина. Симона Пейчева се класира там седма или осма. На финалите също беше на тези места. След състезанието Симона Пейчева ме попита какво мисля, поздравих я, но й казах, че очаквам нещо по-различно от нея. Не останахме удовлетворени от това, което видяхме. Добри съчетания, но не на нивото на Симона Пейчева, каза Раева.
След това Симона Пейчева беше допусната до контролните състезания за националния отбор. Не сме я били допуснали до международни състезания, но ние не можем да спрем Силвия Митева, или някое от младите момичета, заради Симона Пейчева. Тя е на 28, тя след една година може да реши да се откаже.“
На първото контролно се класира първа, но там не участва националният отбор. На втория етап тя е на 10-о място, каза Раева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5573 |26.10.2013 Илияна Йотова пита ЕК за помощите за бежанци . 60| 8207 |13.08.2013 Илиана Раева засмуква гербери, обещава постове и бизнес . 32| 6061 |05.07.2013 Раева вече политик; искала абсолютна промяна . 11| 6841 |23.05.2013 Илиана Раева сама финансирала новата си партия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads