Реклама / Ads
5| 5094 |30.09.2020 НОВИНИ

Има ли печеливша стратегия при игра на ротативка

.
Можем да срещнем много специалисти и разбирачи, готови да ни разяснят (не безплатно, разбира се) тънкостите на хазарта и да ни “открехнат” как да победим букмейкърите. Когато говорим за игри като блекджек или рулетка, в тях откриваме някаква логика, въпреки че все така водещ е късметът. Но при ротативките е абсурдно да се говори за доказано работеща универсална стратегия за успех.
 

Докато при блекджек някои броят картите (въпреки че това е забранено във физическите казина в Америка, а нарушителите биват гонени от залите, без да могат да сложат ръка и на цент от припечеленото), то при слотовете няма как да се изчисли или да се предвиди какво ще излезе при следващото завъртане. Всяко следващо залагане е напълно самостойно за себе си и не зависи от предходното, нито пък по някакъв начин създава предпоставки за резултата от следващото.

 

Ако искате да проверите дали се появява някаква закономерност в играта или действително всичко е въпрос на шанс, можете да изпробвате една от най-популярните игри като 40 Супер Хот например. Говорим за безплатна версия, при която не се рискуват реални средства, а се играе с виртуални токени. Когато те се “изхарчат”, можете да презаредите страницата и да играете отново. Естествено, при положение, че не се играе с истински средства, то и печалбите остават само на екрана без възможност да бъдат усвоени. Такива демо версии дават достатъчно добра представа как работи самата игра, а и дават нагледно доказателство колко е трудно да се предвиди изходът от едно завъртане.

 

Как да преценим размера на залога?

 

Всъщност, когато говорим за стратегия при ротативките, такива има, те обаче се отнасят по-скоро за начина, по който да бъдат изразходвани и залагани средствата. При споменатата 40 Супер Хот имаме максимален брой от 40 възможни конфигурации между символите, които да образуват печеливши линии. Но за 40 комбинации са необходими и 40 залога при всяко завъртане. Понякога е разумно да се ограничат някои линии, за да използва по-малка част от бюджета за игра. Това, разбира се, от друга страна ограничава шансовете за печалба, а и може да лиши играча от отлична възможност, която няма да е валидна при орязване на конфигурациите. Можем да следваме някаква схема при залагане, при която започваме с максимума, а при печалба с по-голяма стойност ограничаваме броя на линиите за три или пет завъртания, преди отново да използваме всички 40 комбинации.

 

Има ротативки и с 5 линии, и със 100 линии, като за последните може да се каже, че са създадени за играчи, които са готови да рискуват повече. И там могат да се свиват конфигурациите, които носят печалба, както и да се променя размерът на единичния кредит за залог. Тези, които се придържат към по-бюджетно ориентирана игра, може би ще се насочат към вариант с не повече 5 комбинации. Но в крайна сметка и в единия, и в другия случай най-важно е дали имате късмет и дали знаете кога да спрете.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4674 |28.09.2020 С чудесна игра Пиронкова се класира за втори кръг на ”Ролан Гарос” . 10| 5060 |23.09.2020 ЕС готви нови задължителни мерки за управление на миграцията . 3| 4946 |15.09.2020 Масов бой в мигрантския център във ”Враждебна” . 57| 15673 |07.09.2020 Подигравка! Гешев ни поздрави за Съединението с текст в блог от 2013 г за Деня на будителите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads