Реклама / Ads
10| 5234 |21.11.2009 НОВИНИ

Имало кръвна група ДПС

.
За осем години във властта ДПС не случили на силна и конструктивна опозиция, но нямало да си го връщат. Лидерът на ДПС Ахмед Доган не взе думата и тайно напусна залата по време на Петата национална конференция на младежкото ДПС.
 

Родени сме с кръвна група ДПС и това e смисълът на нашия живот, обяви дословно Ализан Якова при откриването на Петата национална конференция на младежкото ДПС в НДК. На форума ще се приеме програмна декларация и промени в правилника, ще бъдат избрани председател и членове на младежкия национален съвет. Тук беше и лидерът на партията Ахмед Доган.

В приветствието си към делегатите Лютви Местан обяви, че според мнозина ДПС било в изолация, станало мълчаливо и снишено като продукт на анти-ДПС стратегия. Той направи уговорка, че партията не е в изолация от избирателите си, а това, че ДПС не говори излишно, не означавало че мълчи. Местан добави, че за осем години във властта ДПС не случили на силна и конструктивна опозиция, но нямало да си го връщат. Щели да бъдат конструктивни към всяко усилие за правилни решения и политики. Депутатът отправи пожелание членовете на младежкото ДПС да вярват в себе си поне толкова, колкото вярва в тях лидерът на партията Ахмед Доган.

Филиз Хюсменова поздрави младежите от името на представителите на ДПС в Европейския парламент и каза, че сега имало опиянение от властта, риторика, която профанизира политическото говорене, демонстрация на омраза и разделяне.

Председателят на младежкото ДПС Корман Исмаилов заяви, че младежката организация трябва да бъде все по-малко инструмент за уреждане на междуличностни борби и интереси. Той каза буквално: „Не сме тук, за да обвиняваме. Не сме тук, за да се оплакваме. Не сме тук, за да спим. Не сме тук, за да самохвалстваме. Не сме тук, за да воюваме. Не сме тук, за да се ядосваме. Не сме тук, за да се притесняваме. Ние, които сме тук, знаем, че трябва да ходим изправени по пътя, който сме избрали, прокаран от тези пред нас и, ходейки, да правим живота по-добър на всички около нас."

Лидерът на ДПС Ахмед Доган не взе думата, докато конференцията беше открита за журналисти. Той нито поднесе приветствие към младежите, нито даде изявления за медиите, а дори след края на първия панел излезе тайно от залата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4599 |11.11.2009 Хванаха 3 ченгета, организирали престъпна група . 11| 4800 |09.11.2009 Имало сценарии и куфарчета на прехода . 12| 9255 |31.10.2009 В САЩ обявиха най-страшната престъпна група MS13 . 13| 5246 |30.10.2009 В ДАНС имало хора, получаващи пари от чужди разузнавания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads