Реклама / Ads
22| 8158 |20.02.2011 НОВИНИ

Р. Инджова: Аз спрях пресконференцията на Ал. Петров

.
Ренета Инджова Източник: Булфакс
Бившият служебен премиер не знае мотивите за уволнението си, кани се да се върне в политиката.
 

Аз спрях пресконференцията на Алексей Петров в болница "Токуда", заяви уволненият преди дни изпълнителен директор на здравното заведение Ренета Инджова в предаването "Рулетка" на Люба Кулезич по Нова телевизия.

Болницата дава пресконференции, а пациентите могат само да се оплакват от обслужването, мотивира се тя и отрече, че е "тайнствената дама" в екипа на Трактора.

Ренета Инджова не знае мотивите за уволнението си. В един и същи ден получих предизвестието с едномесечен срок за отстраняването от поста и писмото за уволнение, обясни тя. Това се случило след като тя посетила Япония като член на делегацията на премиера Бойко Борисов и там се срещнала с ръководството на болницата. Дни след това японските собственици пристигнали в България и Инджова била уволнена, въпреки добрите финансови показатели, които постигнала. Тя се пошегува, че преди нова година картите в същото студио познали бъдещето й - че е обсадена.

Ексшефката на "Токуда" настоя да получи ясни обяснения за този акт и оценка за работата си. И настоя нейното име да не бъде свързано с никакви действия на здравното заведение след 3 януари 2011 г., откогато не се води на работа там.

Неуспешен се оказа и опитът на Кулезич да получи тези обяснения в ефир от Румен Сербезов, който представлява японските инвеститори. Въпреки че телефонната връзка бе осъществена, Сербезов заяви, че е на ски и говори през скафандър. След което прекъсна разговора.

Актьорът Павел Попандов я нападна в ефира на "Рулетка" и заяви, че много страдал заради нея, но вече бил разочарован. Причината може би е, че преди година и половина не назначих дъщеря му в "Токуда" за пиар, поясни поведението му Инджова.

Бившият служебен премиер направи намек, че след уволнението си може отново да се впусне в политиката, но не уточни каква форма ще избере и дали ще се кандидатира за президент на предстоящите избори.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4990 |18.02.2011 Сърбите спряха преминаването към Босилеград . 0| 7828 |11.11.2010 Спряха продажба на ценни монети в нета . 6| 5516 |10.08.2010 Студенти на СУ минаха на бързовари, спряха им топлата вода . 1| 5067 |06.06.2010 Спряха 21 солариума заради нередности

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads