Реклама / Ads
25| 6525 |16.04.2011 НОВИНИ

Ел. Йончева: Не са ми давали пари заради Станишев

.
Елена Йончева
Демокрацията зависи от усилията на всеки един от нас. Демокрацията в Близкия Изток не може да бъде наложена от нас, нашата демокрация може да бъде инфилтрирана там с повече инвестиции и знания, а не с оръжие. Винаги могат да се намерят пари за филми, но не виждам интерес от медиите за такива филми.Аз съм амбициозен човек, но само в журналистиката, нямам намерение да се занимавам с политика.
 

Когато в една държава няма икономическо развитие, когато безработицата расте – това трябва да се коментира, трябва да се разреши. Нивото на бедността в България ще се увеличава, каза журналистката Елена Йончева в предаването Директно Карбовски по Нова тв.

Само за 15 минути Елена Йончева спечели почти 8 лева от просия на едно от най-оживените кръстовища на София. „Трябват ми стинки”, така тя искаше пари от шофьорите.

Доста зрелищни бяха арестите в страната, но бюджетът не само не се напълни, но и голяма част от бизнесмените преминават в сенчестата икономика, каза Йончева.

България е бедна държава, нямаме икономическо развитие. При тройната коалиция имаше повече инвестиции, каза Йончева.

Надявам се да остана журналистка по-дълго време, никой не ме блъска към политиката, каза Йончева. Информирам се предимно от интернет, каза тя и обясни, че иска да направи репортаж и в България, като нивото на разследване определяло неговите качества.

Нищо не може да се сравни с нас, ние все пак сме европейци и не можем да се сравняваме със Сомалия, например. За днешния премиер бих направила филм, каза тя, смятам, че си заслужава.

Демокрацията зависи от усилията на всеки един от нас. Демокрацията в Близкия Изток не може да бъде наложена от нас, нашата демокрация може да бъде инфилтрирана там с повече инвестиции и знания, а не с оръжие. Тепърва в Либия ще има жертви сред цивилното население, сигурно ще се стигне до окупация. Лицемерно е да се говори за справедлива, хуманитарна война, а всъщност става дума за бизнес, обобщи либийската криза журналистката.

Най-вероятно ще има още бежанци от Либия, може и да стигнат и до нас, прогнозира Йончева.

Най-богатата на нефт държава е Либия, а Кадафи наистина е непредсказуем – той иска все повече отчисления за либийската страна от западните фирми. Смятам, че войната започна главно и заради това.

Гладният бунт в Египет беше съвсем законен, но трябваше някой да ги организира. Така е и в Йемен. Все още не се знае какво ще стане в Египет, това е въпрос на бъдеще, сподели Йончева.

Ходи ми се навсякъде, сподели журналистката и обясни, че винаги могат да се намерят пари за филми, но не виждала интерес от медиите за такива филми. Командировките ми и филмите ми никога не са спонсорирани от Сергей Станишев, или заради него, каза още Елена Йончева.

Аз съм амбициозен човек, но само в журналистиката, нямам намерение да се занимавам с политика, отговори на зрителски въпрос Йончева.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4907 |14.04.2011 Най-яко даряват пари на БСП; за сините - по-малко, но от сърце . 12| 4843 |13.04.2011 Л.Корнезов: Мъни, мъни всичко е пари при боевете . 8| 6003 |07.04.2011 Европарите за земеделие скараха червени и управляващи . 8| 5109 |07.04.2011 Ст. Константинов: Дянков не дава пари!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads