Реклама / Ads
79| 8147 |26.07.2013 НОВИНИ

Йордан Цонев: Иван Кръстев е инженерствал по много политически проекти

.
Иван Кръстев да си пише анализите за там, където му ги искат. Той е инженерствал в твърде много политически проекти. Негов проект е ГЕРБ, както и Безуханова. Негови са и много НПО-та, които медиите напоследък извадиха. Кръстев е част от кръга "Капитал", каза той.
 

Ситуацията е динамична. Ние сме в режим на слушане на протестиращите. Вчера се чуваха протестите, а не паветата. Това заяви Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС в сутрешния блок на БНТ по повод нестихващите протести.


Чух един млад мъж да казва по телевизията, че сме специалисти в кавички и се зачудих какво работи той. Чудих се дали те ни чуват какво казахме в пленарна зала. Тази власт не смята да злоупотребява с финансите на държавата, каза още той.

Ако утре отидем на избори, ДПС ще има такава консолидация, че ще имаме с 10 депутати повече. Но сме в такава ситуация, че това не трябва да се случва. Хората искат от нас определени неща и ние започнахме да ги вършим. Това са цял пакет от мерки за цените на монополите и борбата с тях, разширяваме социалния пакет за когото търсим пари, и много други пакети от мерки.
Ние казахме на ГЕРБ, че изготвеният от тях бюджет е нереален. Отговорът на въпроса за актуализацията не го чуха протестиращите. Вчера стана ясно, че трябва нови философия на бюджетирането, за да не влезем в нова рецесия, защото сме на 0,4 от нея. Потреблението ни е свито от 6 месеца, каза още той. Попитан за предлаганите мерки от синдикатите, Цонев заяви, че финансовият пакет на КНСБ е добър и би го взел целия. Той не е скъп и не е над възможностите над страната, каза още той.

Чувате ли ни? Чувате ли, какво трябва да се направи, попита той протестиращи. По думите му те са допуснали само кадрови грешки и нито една програмна. Не може на всеки два месеца да ходим на избори, нашите избиратели ни казват, че не са доволни от кадровите грешки, но искат от нас да работим, каза още депутатът от ДПС.

 Попитан дали Цветлин Йовчев е кадрова грешка, той заяви, че не е.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 5412 |19.07.2013 Михаил Миков: Екзотика е сливане на реформаторския блок с протестиращите . 15| 7280 |17.07.2013 Прекратиха пълномощията на Емил Иванов като депутат . 46| 5330 |16.07.2013 Йордан Цонев: Чуваме протестите и прилагаме мерки . 16| 5120 |15.07.2013 Димчо Михалевски: Откриването на магистрала не трябва да е сензация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads