Реклама / Ads
4| 4894 |13.04.2011 НОВИНИ

Исмаилов: ДПС има бъдеще и след Доган

.
Ахмед Доган
ДПС има бъдеще дори и след Ахмед Доган, каза депутатът от партията на Сокола и бивш лидер на младежката организация на партията Корман Исмаилов. Според него Доган ще бъде председател, докато самият той не се оттегли или конференцията не подкрепи друга кандидатура.Той заяви категорично, че е против проекти, които разцепват Движението за права и свободи.
 

Frognews.bg припомня, че вчера лидерът на партията Ахмед Доган даде едноседмичен срок на Исмаилов, за да каже дали остава в ДПС или подкрепя политическия проект на Касим Дал.

Поисках време да изложа открито и ясно това, което мисля за проблемите в партията и да предложа решение за тях, обясни бившият младежки лидер. Според него трябва да има промени по отношение на демократизацията и модернизацията на партията. Ако не бъдат подкрепени нещата, които казвам, и не се подходи с разбиране към тях, готов съм сам да напусна парламентарната група, категоричен е той.

„Въпрос на време беше да се стигне до тук след гласуването ми на Централния съвет, когато беше предложено изключването на Касим Дал. Въпрос на време е дори да ме изключат”, коментира депутатът. „Мисля, че вчера беше предопределен сигналът на заседанието. Колегите предложиха аз сам да напусна. Имаше гласове дори въобще да не се изчаква, а да се вземе решение на момента за моето изключване, в това число и на областния председател на Добрич, който, според областната структура, се е държал неадекватно на това заседание на Централния съвет също, въпреки че той гласува „за” изключването на Касим Дал”. Според него има натиск над областната структура, за да излезе с искането за оставка.

„Лидерът каза, че му е много тежко, защото ме е имал като свой син”, подчерта Корман Исмаилов. Той добави, че е имал много голямо доверие към Ахмед Доган, но то вече донякъде е ерозирало. „Запознах се донякъде с документите на ДС. Вече имам едно доста по-различно отношение към ДС и ролята й по време на демократичния преход. Самият факт, че към днешна дата в ДПС бившите агенти на ДС са повече отколкото в други партии, мисля, че е факт, който не се одобрява много от избирателите”, коментира Исмаилов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 5230 |03.01.2011 Н. Нейнски: Досиетата са проблем за бъдещето на България . 36| 5071 |23.04.2010 Р. Овчаров: Не слушайте птичката, която обещава светло бъдеще . 0| 4499 |12.09.2009 Първа помощ за по-безопасно бъдеще . 3| 4679 |01.04.2009 Кремиковци с неясно бъдеще

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads