Реклама / Ads
16| 8866 |06.01.2016 НОВИНИ

К. Исмаилов: ДПС е мафиотска корпорация, холдингова организация

.
Корман Исмаилов
Още когато Местан беше поставен на лидерска позиция казах, че става рокада в партията. Няколко дни преди случката в сараите половината не знаеха, че отстрелването ще се случи. Има три фактора - Доган, който никога не се е оттеглял, Местан, и дипломат, който с много неадекватни действия си развя коня на територията на нашата страна.
 
Това са причините да се стигне до тази ситуация. "В ДПС стана една рокада. Царят и топът си размениха местата. Във времето така се получи, че поставеният за изпълнителен директор Местан се помисли за мажоритарен собственик", допълни той.

Аз винаги съм имал един принцип в политиката - трябва да се спазва дистанция, посочи Исмаилов. В случая Местан не спази правилата и това му изигра лоша шега. Толкова лъжи се изсипаха по него, че на моменти изпитах съжаление. Взаимоотношенията му с този дипломат, след това неадекватните му действия да търси сигурност в мисията - всичко това доведе до отстраняването му, посочи Исмаилов.

Всички помним думите му, че се готви атентат срещу него от Корман Исмаилов, след това той започна да ползва лична охрана. Но сега Местан показа, че няма доверие на охраната на собствената си държава, заяви Исмаилов.

Той посъветва бившия председател на ДПС: "Първо трябва да се научи да ходи без охрана и да говори нещата в прав текст".

Корман Исмаилов добави, че обвързването на партията му с Турция е било пропаганда. По думите му в политиката е много важно политиката да се постави на масата. "Турция има интереси в България, със сигурност има и някои прикрити, за които не знаем. Всяка държава се опитва да изнася култура и влияние, ние правим същото с българите в чужбина. Българските национални интереси са застрашени", смята Исмаилов.

Лидерът на НПСД отрече внушенията, че неговата партия е проислямистка. Той каза, че се е срещнал с Реджеп Ердоган най-вече за да даде знак за критиките, които той е имал към Доган.

"ДПС е мафиотска корпорация, холдингова организация, нищо не зависи от хората, от структурите. Непрекъснато говорят за кауза, но такава няма", каза Исмаилов.

Ако мога бих попитал Лютви Местан от какво се страхува, завърши политикът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4223 |17.12.2015 Исмаилов: Има малка правителствена криза . 0| 5430 |01.11.2015 Бюрхан Исмаилов: Изборите в Кубрат бяха нечестни, ДПС оказа натиск . 1| 3971 |06.10.2015 К. Исмаилов: ГЕРБ залитна за военното разузнаване . 8| 4312 |02.09.2015 Симеонов: ДПС е най-вредната политикомафиотска структура у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads