Реклама / Ads
16| 8185 |20.01.2021 НОВИНИ

Ицо Хазарта: Тонът на управляващите към хората и бизнеса е плюнка в лицето на българина

.
Христо Петров
Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен човек. Гледам здравния министър Костадин Ангелов и слушам какво казва. “Ресторантите и заведенията не са ни приоритет!“ Съгласен съм. Приоритет са ви Джъмбо, Била и приятели. Подозирам, че ви се отплащат подобаващо за френската любов, с която ги обслужвате от месеци. Моловете не работели.
 

Влизаш в мола и – о, изненада! Мобилни оператори, застрахователи, големи вериги – всичко работи. Там няма коронавирус. Затворени са магазинчетата на нормалните хора, дето се опитват да изкарват пари без да крадат от обществени поръчки, написа във Фейсбук певецът и автор на песни Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.

 

Искам да напомня на хората нещо, което не чувам от никой управляващ.

На едно заведение му е забранено да работи, за да може ВСИЧКИ в държавата да са здрави, а не само собственика, персонала и клиентите. Ето защо тези ВСИЧКИ е добре да не го забравят.


Собствениците на ресторанти, заведения и фитнес-зали, заедно с работещите в тях – персонал, сервитьори, бармани, охранители, хигиенисти, както и изпълнителите от шоубизнеса (неслучайно ги слагам накрая) – са всъщност хората, които изнасят на гърба си кризата с коронавируса – за да може ВСИЧКИ да сме здрави, а не само те самите.

Покрай непосилния труд на лекарите, ние удобно премълчаваме това. Както и факта, че докато на едни им забраняват да работят, на други им вдигат заплатите.


Позволявам си да пиша тези редове по следната причина – аз съм един сравнително успешен български изпълнител, нямам финансови проблеми и не очаквам помощ от държавата. Вероятно бих подминал репликата „ресторантите и заведенията не са ни приоритет“, ако тя бе дошла от някой с възпитанието на Валери Симеонов. Отношението обаче, и най-вече тонът, с който управляващите се обръщат към нормалните хора и към бизнеса, според мен е плюнка в лицето на всеки българин.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 8899 |19.01.2021 Иван Бакалов: Управляващите като чуят за камери в секциите, полудяват . 11| 6587 |15.01.2021 Игнат Раденков: Прав е Ахмед Доган, че той управлява управляващите . 8| 3771 |14.01.2021 Иво Мирчев: Управляващите се страхуват от живо излъчване на броенето на бюлетините . 12| 5065 |04.01.2021 Пиар-експерт: Отвратително е в София! Репресии от управляващите и кичозни решения, които ни излизат през носа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads