Реклама / Ads
28| 16584 |12.05.2021 ГЛАСЪТ

Ексюнакът Бойко плаши с ламята Спаска

.
Много пари са изправени срещу нас - парите на олигархията. С тази опорка Борисов обяви тотална мобилизация в личната си партия по време на Националното съвещания на ГЕРБ. Вероятно идеята е, от репортажите в медиите, народът да се завайка: Бре, какви подли олигарси се изправят срещу бедния Бойче, който късаше от залъка си да ни даде по 50 лева.
 

Храбрият юнак Бойко, който прибра златната ябълка в чекмеджето за себе си, сега сочи нанякъде и тръби: Там е ламята Спаска, тази гад мръсна, фрашкана с мангизи.

 

Да е сериозно – не е. Ако е виц, е от серията „тъпи“. Какво е тогава? – пита се народецът. Тактика и стратегия е. Страшни олигарси налитат да бастисат юнака от джипката, а заедно с него партията му, че и държавата. Дотолкова му стига въображението. Идеята е: Лошите срещу него, добрия. Реализацията обаче куца, сякаш е със скъсан менискус.

 

Олигарсите, за които Борисов говори, са отдавна с блокирани сметки, заради повдигнати срещу тях обвинения. А са обвиняеми, защото така е пожелал той, а главният прокурор е изиграл ролята на джина от бутилката, който изпълнява желанията му. Помагали са 8-те и други джуджета. По този начин бяха разбити и разграбени цели бизнеси, фирми, КТБ, предприятия и каквото още се сетите. Откраднатите пари и тези от хазната се оказаха в неговите и на свитата му джобове и чекмеджета.

Борисов внушава, че се задава нещо голямо и страшно, от което народът трябва тръпки да го побият. "Беззащитният“ юнак обаче премълчава, че държи все още на къса верижка МВР, тайните служби, прокуратурата, НАП, митниците, ДАНС, КПКОНПИ, куп медии, политолози, социолози и пр. Такава армия не е за подценяване. 

 

Човекът, прочул се с Барселонагейт, с милиони от такса „спокойствие“, чекмеджето с пачките и кюлчетата, ПКП, Мата Хари, таковането с 200 на европейски лидери и пр. иска хората да го възприемат като жертва, да го съжаляват и да застанат зад него. Такива ги иска – уплашени от ламята и лесни за манипулиране.

 

***

Село пропищяло от триглавата ламя Спаска. Бойко запалил джипката и отишъл да спасява селяните. Влиза в пещерата на ламята и след малко излиза с една отсечена глава и казва:

- Едно на нула за мен.

Влиза втори път и пак излиза с отсечена глава.

– Две на нула за мен!

Влиза трети път, бой, викове и съскане от пещерата. Излиза ламята и носи...

На другия ден бойковите медии съобщават: "Две на едно за Бойко Борисов."

 

Димитър Василев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 78| 20215 |11.05.2021 Бойкови фурии Христова и Велева, скръбта ви е голям подарък. Сбогом! . 14| 28986 |29.04.2021 Един ден на Бойко Борисович с мухата месарка . 26| 21825 |17.04.2021 Харемът на Бойко I го погребва от любов, той диктува ритуала с есемеси . 10| 9055 |30.01.2021 Пенчо Славейков като петдесетолевка на Бойко и Нобелов кандидат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads