Реклама / Ads
12| 5646 |07.05.2009 НОВИНИ

Юруков плаши да захапе журналист, после отрича

.
Пламен Юруков
Журналистът Атанас Чобанов, който е кандидат за евродепутат от Синята коалиция и издател на българския вестник „Парижки вести” ще съди бившия лидер на СДС Пламен Юруков за заплаха от нанасяне на средна телесна повреда.
 

В пространството на Фейсбук в Интернет Пламен Юруков се обръща към Атанас Чобанов с думите: ”Ей, пикльо, мери си приказките, защото ако аз те захапа, ще си поне шест месеца неподвижен”. Frognews.bg прочете размяната на тези реплики и се убеди в съществуването им.

Злостният отговор се появил след като Чобанов писал на Юруков по повод на кучето му, което гледал в клетка: ”Госин Юруков, да ви дам един съвет. Внимавайте туй, дето го отглеждате в клетката, да не излезе да ви захапе за някои места, че после подмиването им ще стане много болезнено”.
"Това са глупости, закачки в Интернет. Всичко звучи много несериозно. Този човек Чобанов не го познавам даже. Не знам дали съществува реално". Така Пламен Юруков, коментира пред Frognews.bg заплахите за съд.

Еврокандидатът на сините, който живее и работи в Париж е убеден, че заканата е реална и поражда основателен страх. Той все още уточнявал с юристи как да предяви иска, и къде да внесе жалбата – в български или френски съд. Според българското законодателство, ако Юруков бъде признат за виновен, може да бъде осъден на 6 м. Лишаване от свобода, или 300 лв. глоба.



Атанас Чобанов (вдясно)

Междувременно Чобанов коментира за Frognews.bg по този повод: " И аз не познавам Пламен Юруков лично, но от биографията му знам, че е тренирал айкидо и е човек с връзки и влияние, затова взимам заплахата насериозно. Изглежда е отправил заплахи и към други хора. За всичко това можете да прочетете в групата Юруков strikes back. във Facebook... Работата е там, че във Фейсбук хората си слагат CV-та, снимки и могат да решават кое да е публично. Съответно и да си пишат един на друг без задължително да са приятели, така че да претендира, че не знае дали съществувам е малко пресилено."
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4993 |07.05.2009 "Булгаргаз" плаши да спре газа на "Кремиковци" на 12 май . 43| 5748 |04.05.2009 Изключиха Юруков и Радонов от СДС . 10| 5423 |03.05.2009 Мартин праща Юруков и Радонов да си ходят в ДПС . 21| 5604 |16.04.2009 Пл. Юруков: Драми в СДС няма; някой трябва да подписва документи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads