Реклама / Ads
30| 6006 |05.08.2011 НОВИНИ

Юзеиров по боксерки, Цветанов и Фидосова ранобудници

.
15 минути преди да отвори ЦИК Цветан Цветанов и Искра Фидосова дойдоха за да регистрират партия ГЕРБ за президентските избори.
 

Четири денонощия членовете на младежкия ГЕРБ пазиха ред пред вратите на ЦИК в дъжд, слънце и вятър, предаде БГНЕС.
Приемането на документи за регистрация на партиите, коалициите от партии и инициативните комитети за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката започва днес от 9.00 часа в Централната избирателна комисия.

Истинско шоу обаче разигра Юзеир Юзеиров. Той дойде да внесе документи в ЦИК със сако и по боксерки, като изуми медиите и присъстващите. Националистът обясни, че е по бельо в знак на протест, защото страната ни не признава партията им ОТОМАН, а Белгия регистрира политическата сила на Юзеирови.
Юзеир е председател на инициативния комитет, който издига брат му Али Юзеиров за президент на страната. Пред медиите мераклията за стола на „Дондуков”2 му връчи панталона, за да се обуе.
Отното в знак на протест Али Юзеиров внася 21 подписа за регистрация на инициативния комитет в ЦИК за участие в президентския вот с ясното съзнание, че ЦИК ще откаже регистрацията.

Премиерът Бойко Борисов пък съобщи днес по Нова ТВ, че кандидатът на ГЕРБ ще е ясен на 4 септември.

От 25 юли ЦИК започна да приема документи на партии за регистрация в изборите за общински съветници и кметове. Тогава първи документи внесе председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, след като от младежката организация на управляващите пазеха първото място четири денонощия. Регистрирани засега са 9 политически партии - ГЕРБ, Обединена Социалдемокрация, Земеделски съюз "Ал. Стамболийски", политическа партия "Вяра, морал, родолюбие, отговорност, национален идеал за единство", "Съюз за Пловдив", "Български демократически форум", ПП "Нова зора", "Морe" и "Атака".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6243 |29.07.2011 Цв. Цветанов: Вотът беше безмислен, с лични нападки . 31| 9313 |26.07.2011 Цв. Цветанов: Хванат на летището е вторият заподозрян за убийството на Яна . 38| 5098 |26.07.2011 Кутев сравнява Цветанов с Кастро . 121| 6338 |25.07.2011 Цв. Цветанов: Битката ни с престъпността ще се запомни от поколенията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads