Реклама / Ads
28| 7869 |27.01.2010 НОВИНИ

Иван Костов: Ахмед Доган е името на далаверата

.
Иван Костов Източник: Вяра Йовева
Хотелът в Рибарица да се отнеме в полза на държавата, защото е правен с крадени пари. Борисов да се пази от услужливостта на медиите. Демократите от Синята коалиция ще се окажат виновните защото принципно критикуват ГЕРБ, предупреди Командирът
 

Още днес ще попитам от трибуната на парламента шефа на комисията за отнемане на незаконно придобито имущество Стоян Кушлев кога ще отнеме в полза на държавата луксозния хотел „Каса Домини” в Рибарица? Това обяви от ефира на PRO.BG лидерът на “Демократи за силна България” Иван Костов . Той припомни, че хотелът се води на Арбен Хавальов, но обществото знае, че е на Ахмед Доган. Преди дни Пернишкият окръжен съд осъди Хавльов на три години условно, с пет години изпитателен срок за укриване на данъчни задължения в особено големи размери - 450 097,41 лв., използване на две имена за деянията си, водене на счетоводство с невярно съдържание и за документна измама. Човекът на Доган ще трябва да плати и 10 000 лв. глоба.

Хотелът е правен с пари откраднати от държавата и те трябва да бъдат върнати, настоя Иван Костов; Той потвърди, че това трябва да се случи и с другите имоти на Доган като замъка в родното му село Дръндар, който можел да се превърне в детски център. Няма да има евро пари, ако не се справим с икономическата престъпност и политическата мафия, категоричен бе депутатът.

Той отрече някога да е бил заедно с Ахмед Доган и това да е причината за провала на кабинета му. Костов атакува и думите на премиера Бойко Боросив, който наскоро в интервю заяви, че Соколът бил най-подготвения и умен опонент. Според него това бил мит и пълна заблуда за обществото.

Костов посъветва още Борисов да не се среща често с Румен Петков, защото после се хвалел пред съпартийците си с визитите си при премиера.

“Тази среща е същата като на Румен Петков с братя Галеви. Такъв е знакът. Румен Петков е дълбоко компрометиран като политик, поддържащ връзки с представители на организирана престъпност и трябва да се внимава с такива контакти”, препоръча Иван Костов

Лидерът на ДСБ предрече, че скоро Синята коалиция ще се окажат виновните, защото принципно критикуват правителството на ГЕРБ и искат да помогнат на Бойко Борисов в управлението. Ние сме добронамерени, имаме подготвени кадри, искаме да дебатираме, но никой не ни търси, констатира Иван Костов.

Той призна, че когато е бил премиер най-големи грешки е натрупал, когато е имал пълен медиен комфорт. Медиите трябва да си вършат работата, а Борисов да се пази от услужливостта им, препоръча Командирът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6382 |26.01.2010 Осъдиха ятак на Доган за укрити данъци . 28| 6307 |17.01.2010 Ив. Костов: Желева беше и моя кандидатура, но трябва да се спасява реномето на България . 11| 6262 |11.01.2010 Доган проветри ДПС . 33| 7172 |26.12.2009 Доган не почете 25 г. от началото на протестите срещу възродителния процес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads