Реклама / Ads
4| 4699 |26.10.2015 НОВИНИ

Иван Тотев: Масовото гласуване за ГЕРБ на балотажа е изключително важно за бъдещето на Пловдив

.
Пресконференция - Пловдив
Голяма благодарност и респект към всички, участвали в изборния процес, на хората в Общинските и Секционните комисии, те продължават работа и днес. Благодаря на всички гласували. Tова заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив за втори мандат инж. Иван Тотев на пресконференция, на която присъстваха и кандидатите за районни кметове и подчерта, че масовото гласуване за ГЕРБ на балотажа в неделя, 1-ви ноември, е изключително важно за развитието на Пловдив през следващите 10 години.
 
„През последните години в Пловдив много ясно се забелязват две политики, които искат да се намесят в управлението на града. Едната политика е представена от дясното в Пловдив и ГЕРБ – политиката на развитие на Пловдив, на видимите резултати, на растежа, на европейското бъдеще и интеграция. От другата страна е политика, която иска да капсулира града, която има за цел да изсмуква обществения ресурс и не само че няма никакви намерения да работи извън мащабите на Пловдив и да търси партньорства извън града, но има за цел колкото се може нищо да не се знае и чува за Пловдив. Това го видяхме в предишния мандат на Атанасов“, посочи инж. Тотев.
„През тази седмица за нас е много важно пловдивчани да си отговорят на няколко въпроса: в кой град искат да живеят – градът, в който неговите представители в Общинския съвет вземаха решения за забрана на финансовия министър да идва в Пловдив; град, в който неговите управленци набучваха листове на копия и им се подиграваше цяла България и ги даваха по комедийните предавания; град, който обявяваше войни на държави и ни даваха по комедийни шоута; град, в който откривахме тоалетни с мажоретки и отново бяхме във всички шоута. Ние не искаме да живеем в град, в който рейтингът на управлението е измерим с рейтинга на „Биг Брадър“. Ние искаме да живеем в град, в който да се чувстваме щастливи, който град да бъде даван за пример и удостояван с награди, отличия, признания, град – културна столица на Европа“, подчерта инж. Иван Тотев.
Постигнатите през последните четири години резултати красноречиво говорят за модела и възможностите на ГЕРБ. Според инж. Тотев Пловдив има много подготвени проекти, които ще бъдат предоставени на вниманието на държавата и само ГЕРБ може да гарантира тяхната реализация.
 
„Много е лесно развитието на Пловдив да продължи – трябват три минути да се гласува. Искаме избирателна активност 50 плюс и голяма разлика, за да покажем, че искаме нашият град да е град на бъдещето, а не град на миналото. Голямата разлика ще даде самочувствие на управлението на Пловдив, което да е съизмеримо със самочувствието на другите големи областни градове, в които ГЕРБ спечели, за да имаме аргументи, с които да защитаваме нашите проекти“, отбеляза инж. Иван Тотев.

Тотев обясни, че с кандидатите за районните кметове продължават срещите с пловдивчани лице в лице, за да ги убедят колко е важно да се направи разумния избор за Пловдив.
„Никакви внушения и манипулация не бива да отклонят гражданите от верния път. Срещу нас има едни хора, които са завършили школи и които водят много мръсна кампания. Надеждата на опонента ми е отрицателният вот да избере кмет на Пловдив. Това е пагубно за града. Това са посланията на мъртвия град. Ние искаме да живеем в жив град с живо управление, което чувства пулса на хората“, категорично заяви кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат Иван Тотев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4148 |25.10.2015 Иван Портних: Вървим в правилната посока . 2| 4321 |25.10.2015 Иван Гарелов: ГЕРБ трябва да се решат на предсрочни избори . 4| 4816 |21.10.2015 И. Иванов: Ще върнем милиона, откраднат от Близнашки за старческия дом . 8| 4649 |16.10.2015 Хр. Иванов: Рибата се вмирисва от главата и в съдебната система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads