Реклама / Ads
0| 4269 |30.11.2016 НОВИНИ

Иванов: С нова опаковка на властта Борисов продължава кражбите

.
Иван Иванов
„Борисов отново излъга хората – ще предложат нов тип на старото правителство“. Това заяви народният представител от БСП Иван Иванов. По думите му оценката след КСНС е, че този парламент е изчерпал своя капацитет и час по-скоро трябва да се отиде на избори.
 
Той заяви, че е изненадващо поведението на кадри от ГЕРБ, които се опитват да измият срама от лицето на Борисов, който не иска да излезе и да каже, че за пореден път е излъгал българските граждани. „Казаха, че подават оставка и че няма да участват повече във управление, с една единствена цел - да се отиде на избори. Такова беше желанието на българските граждани. Това което се задава е нов опит на старото правителство, което вече получи своята оценка на президентските избори“, обясни Иванов. Според него днес за  пореден път ГЕРБ са демонстрирали своята непоследователност по брутален начин и всичко, казано до тук, е било захвърлено с лека ръка.

По думите му  политическият баща на този нов проект е президентът Плевнелиев. Народният представител коментира, че така настоящият държавен глава си осигурява топло местенце в Европейската комисия. „Този парламент не може да бъде продуктивен. Това, което ще ни бъде предложено в нова опаковка е нищо повече от досегашното управление, което е съставено от партии които нямат нищо общо помежду си освен желанието си да продължат кражбите и злоупотребите, задълбочаването на социалното неравенство“, обясни депутатът от левицата.  

Иванов бе категоричен, че БСП е готова за избори и това е оценката от последните избори, когато хората ясно са показали, че искат промяна. Той подчерта, че левицата е готова за тази промяна и заявката, която е била дадена на изминалия Национален съвет на партията ще бъде изпълнена и след Конгреса на партията, на който ще бъдат приети нужните промени.  

Иванов изрази мнение, че станалото в Харманли е последица от последователната политика на "нищо неправене". По думите му под ръководството на министър Бъчварова  МВР се е  превърнало в статистическо бюро.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4124 |29.11.2016 Менда Стоянова: Кабинет без Борисов не би оцелял . 8| 4912 |29.11.2016 Корнелия Нинова: Изборите трябва да са на 26 март . 3| 3948 |28.11.2016 Русинова: Безработицата постоянно спада . 1| 4255 |28.11.2016 Петя Първанова: В Харманли всичко е спокойно, част от лагера става от затворен тип

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads