Реклама / Ads
10| 5162 |14.07.2010 НОВИНИ

Л. Иванов: Оставам обаче лекарят на премиера

.
Депутатът и бивш зам.-председател на парламента отказа да информира журналистите в кулоарите, дали ще остане без имунитет.
 

Д-р Лъчезар Иванов отказа да каже дали ще си свали имунитета, за да бъде разследван, както поискаха от БСП. По думите му в Наказателния кодекс няма параграф, който да се отнася за търговия с влияние, както го обвиняват от "левицата".

Запитан, какви са отношенията му с премиера, Иванов каза: „Прекрасни. Тук е моментът да кажа, че оставам негов лекар”.
По повод оставките си, Иванов подчерта, че за него е важно по никакъв начин ангажиментите на ГЕРБ към избирателите да не се провалят. "Аз съм човек, който има чест и достойнство”, допълни Иванов.

"Емоционален съм. Може би тази емоционалност ми изигра лоша шега. Но човек продължава, върви напред. Идват такива моменти на самопреценка, на очистване, да видиш доколко хората, които са до теб са достойни, честни и са били откровени. Така че за нищо не съжалявам", каза още депутатът. Но все пак Иванов е убеден, че е направил най-добрия избор за ГЕРБ.

Запитан дали се чувства аутсайдер той заяви: „Никога не мога да се чувствам като такъв, тъй като мога да кажа с ръка на сърце, създател съм на сдружението и на партията ГЕРБ, така че никога не мога да се почувствам в тази роля. В България професия политик няма. Всеки човек има възход и има моменти, в които трябва да се отдръпнеш, да се концентрираш, да събереш сили. Всяко зло - за добро. Така ще имам възможност да осмисля нещата по-добре, да се концентрирам. Ще мога да се отдам изцяло на здравеопазването”, каза бившият парламентарен зам.-председател.

Депутатът е спокоен, каза че му предстои да защити дисертация и доцентура и обясни, че ще бъде активен и ще помага на новоизбрания председател на здравната комисия.
„Изказаха се много приказки, неща, които никога не бях чувал за себе си. Тези моменти дават възможност на един човек да прецени доколко има верни приятели и доколко приятелите, за които е правил през всички години нещо, са му истински приятели”, каза депутатът.

Запитан - Бойко Борисов дали е сред верните му приятели, Иванов каза: „Категорично да, въпреки че той няма приятели. Премиерът много ясно декларира, че няма приятели”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5711 |30.05.2010 Борисова: Няма да има разлика дали лекарят работи в Париж или София . 7| 4952 |13.12.2009 К. Нинова: Оставаме конструктивни, макар и без комисии . 7| 4836 |20.08.2009 Проф. Д. Иванов:Оставката на Искров е политическа игра? . 5| 5417 |22.06.2009 Проф. Иванов: Тройната коалиция създаде олигархократия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads