Реклама / Ads
18| 5890 |30.10.2019 НОВИНИ

Иво Инджев: Философията на това управление е „Ще си мълчите и ще има пасти“

.
Иво Инджев
Непрекъснато се сменя версията за „шпионския скандал“. Говори се за човек, който събира разузнавателна информация. В момемнта няма шпионски скандал според офицалната позиция.
 

Това каза журналистът Иво Инджев по БТВ. Предходният скандал с арестите предизвика смях. Този път има развитие, сякаш отзвук от този присмех от акцията през септември. Властите сменят версиите: че е напуснал, че не е напуснал, сега че пак е напуснал. Може да се окаже, че изобщо не е пристигал.

 

А мен ми е интересен политическият момент. Първият секретар, казват, бил известен. Трябва да се изнесат подробности за случая, както прокуратурата изнася информация по дела. Очевидно на някого е важно да прикотка прозападните българи да гласуват.

 

Сега се позволи на руски самолети да прелетят с оръжие към Сърбия. Това е въпрос на политическа воля. Да не се окаже сега да ни опаковат заедно с Турция. Турската дружба тече, та чак ни залива.

 

Сега това е основната руска игра в момента. Свръхзависимостта на Българи е уникално от чужда държава в областта на енергетиката. Тук се прави всичко възможно да се запази руският монопол. Прогониха американците, които искаха да проучат находките на шистов газ. Не казвам да добиваме, но ние даже си забранихме да знаем. Сега ще прокарваме руски газ. Философията на това управление е: „Ще си мълчите и ще има пасти“.

 

България е пробита. Ние сме страната на батетата. Виждаме бате Серго колко ни е важен. Имаме и бате Борисов. Виждаме как батките ходят по протести, за да защитават човек, който трябва да защитава обществото.

 

Този човек /бел. ред. Иван Гешев/ бе на интересно посещение. Защо не се похвалиха с това от прокуратурата?! Били са там, за да разговарят за русофилския скандал от септември.

 

В България никой не смее да каже лоша дума да Русия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3946 |30.10.2019 Корнелия Нинова: Как ще живеем утре зависи от това, какво правим днес. Излезте и гласувайте за себе си и за промяната . 4| 4912 |27.10.2019 Борис Бонев: Това е само началото, София доказа, че иска и може да е по-добра . 4| 3834 |27.10.2019 Сидеров: Гласувах за това София най-после да има за кмет мъж . 10| 6421 |26.10.2019 Ден за размисъл - това май никога не ни се е отдавало!?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads