Реклама / Ads
74| 5579 |22.05.2011 НОВИНИ

Иво Инджев: Страната ни е колониално зависима от Русия

.
Иво Инджев
Русия е империя, която защитава интересите си и мачка малка България. Тук има пета колона, столицата ни е превзета вече. Русофоби в България няма. Има патриоти, които се опитват да защитават интереса на страната си и собственото си самочувствие на независими хора срещу натиска на Русия.
 

Много са смели моите издатели, защото участват заедно с мен на представянето на книгата ми "Течна дружба" пред паметника на Съветската армия. Аз не се изживявам като никакъв, няма да се кандидатирам за никакъв. Животът ме провокира да пиша, това е по-високо място, на което съм се изкачил. На първата ми книга, представена на мястото на мавзолея, също имаше много хора, припомни си Инджев в предаването Насреща Люба Кулезич по ТВ7.

Човек не може да се кандидатира като независим, защото това означава, че си срещу някого или нещо. Преди си създадох врагове със собственото си независимо поведение, поясни журналистът.

Той беше категоричен, че страната ни е колониално зависима от Русия, а ние позволяваме на бившата ни метрополия да ни дърпа конците. Държа в тази книга да започнем да наричаме нещата с истинските им имена, отбеляза Инджев и допълни, че и днес в страната ни има скрита руска окупация. Русия е империя, която защитава интересите си и мачка малка България. Тука има пета колона, сталицата ни е превзета вече. Ивайло Знеполски пише, че има скрита окупация на България след 1947 година.

Цялата европейска общественост защитава България по време на Съединението. Това е първата и последна защита на България от Русия, припомни Инджев.

Аз не съм никакъв русофоб, русофоби в България няма. Има патриоти, които се опитват да защитават интереса на страната си и собственото си самочувствие на независими хора срещу натиска на Русия, заяви Иво Инджев. Трайчо Костов беше обесен с обвинението, че е против Съветския съюз.

Руският президент унижи българският премиер Станишев, митрополията ни управлява. Жан Виденов устоя на руския натиск за газопреносната система и те му видяха сметката. Иван Костов каза, че Русия е активирала цялата си агентура, за да свали неговото правителство, сподели Инджев.

Той посочи, че около ядрения натиск у нас са купени страшно много хора, за да правят пропаганда в полза на АЕЦ "Белене".

България е купена с парцалите от руското ядрено лоби. 10 милиона са разпределени през последните 4-5 месеца, за да се прокарат руските интереси... Това е срам и позор за България и за българската журналистика, подчерта Иво Инджев.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 4919 |21.05.2011 С. Станишев: Правителство е вредно за страната, то трябва да си ходи . 0| 4892 |03.05.2011 Код жълто е обявен в 19 области в страната . 30| 11135 |02.04.2011 Борисов прогнозира: Пловдив – бизнес-център на страната . 16| 5744 |13.03.2011 Мими Виткова: БСП не е намерила своето място в живота на страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads