Реклама / Ads
30| 5725 |06.06.2011 НОВИНИ

Изборите на 12 юни - край на статуквото, възможност за промяна

.
Гласувайте за мен, защото аз представлявам новото поколение на българската политика с чисто минало. ГЕРБ е статуквото, БСП е миналото, а само ние носим възможност за промяна, която трябва да започне на 12 юни.
 

С тези думи се обърна към избирателите кандидатът на ДСБ за президент Светослав Малинов дни преди първичните избори на Синята коалиция. Те ще се проведат на 12 юни, неделя и тогава ще стане ясно, кой ще бъде кандидатът на сините за президент – Румен Христов или Светослав Малинов.

На 12 юни могат да гласуват всички, без да са членове на ДСБ и СДС, каза лидерът на ДСБ Иван Костов. Призоваваме ги да го направят, за да попречат да бъде открадната демократичната десница, заяви още той.

Според Костов Меглена Кунева е кандидатура на тройната коалиция и е силна, колкото е силна тройната коалиция. "Един президент като Георги Първанов може да направи само едно нещо и то беше тройната коалиция. Това е неговото политическо дело", каза още лидерът на тъмносините.

От своя страна Прошко Прошков призова всички граждани на София да излязат тази неделя и да гласуват на предварителни избори за излъчване на единен кандидат за кмет на столицата на Синята коалиция.

"Аз съм кмет на район "Лозенец" и като кмет се грижа за всички хора, независимо от тяхната партийна принадлежност и търся подкрепата на гражданите. Всеки гражданин, който не иска на тези избори да има кандидат, който да няма широка подкрепа, трябва да гласува тази неделя. Ние търсим подкрепата на улицата", заяви той, като подчерта, че десницата е символ на промяната.

Той смята, че би могъл да е реалната алтернатива и има амбицията да прекрати управлението на Бойко Борисов над столицата с маски и марионетки без значението от техния цвят.

Прошков не пропусна да коментира участието на Стефан Софиянски в кметската надпревара. Според него този човек няма никакво морално и политическо основание да се кандидатира за кмет на София, след като напусна града по средата на мандата си, без да почисти след себе си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 4981 |16.05.2011 С нови хора и чисти лица ДСБ излиза на изборите . 8| 5492 |13.05.2011 Мая Манолова се ежи за изборите в НС, отнемат й думата . 5| 4921 |12.05.2011 Евроексперти контролират изборите . 10| 5803 |11.05.2011 "Жокери" играят важна роля на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads