Реклама / Ads
8| 6321 |24.04.2013 НОВИНИ

Издирват убиеца от Стара Загора

.
Източник: МВР
Полицията Стара Загора издирва Стоян Иванов Стоянов във връзка с убийството на 56-годишния дърводелец Койчо Колев, съобщи БЛИЦ. ОДМВР разпространи снимки на издирвания престъпник. Стоян Стоянов е на 29 години, като през август ще навърши 30.
 

Той е въоръжен и много опасен. Гражданите, които разполагат с информация за издирвания,  да подадат сигнал на тел. 112 или най-близкото РУ „Полиция”. Анонимността е гарантирана.

Припомняме, че дърводелецът на спортното училище "Тодор Каблешков" в Стара Загора бе застрелян тази сутрин в двора на училището.

Учениците са в шок. Стрелбата е станала между 8.00 и 9.00 часа, по време на втория учебен час. Тогава в двора отекнали изстрели, след което персоналът и учениците видели окървавеното тяло на 56-годишния мъж да лежи пред работилницата на училището. Все още не са ясни причините за тежкия инцидент, уточнява БГНЕС.

"За съжаление тази сутрин в непосредствена близост до училището е станал инцидент. Прострелян е наш дългогодишен служител в спортното училище – общ работник, поддръжка на училищната сграда. Прострелян е смъртоносно на улицата, която граничи с нашето училище". Това каза директорът на спортното училище Димо Неделчев. "Понеже класните стаи гледат на юг, по естествен начин се оказа, че учениците са предпазени от ситуацията, за да не станат свидетели на едно такова престъпление", заяви Неделчев и добави, че полицията в момента извършва разследване. Той разказа, че престъплението е станало по време на учебен час – между 8.30 и 9 ч.

Койчо Колев бе минимум от 25 години тука, много добросъвестен и изпълнителен, вършеше си работата. Не е имал лични проблеми с колегите си. Това за мен е нещо като битов инцидент, мисля, че е убийство, но това си е мое предположение, заяви директорът на училището. Той подчерта, че децата нито са видели престъплението, нито трупа на човека. "Те не са изпадали в такава ситуация, за да бъдат разтревожени, но въпреки всичко заедно с инспектората утре ще имаме осигурен психолог, който да окаже съдействие на тези ученици, които имат нужда", заяви директорът. Неделчев обясни, че първи е видял застреляния дърводелец помощник-директорът на училището. Той се е обадил на Неделчев, който пък е сигнализирал на тел. 112.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5179 |24.04.2013 Застреляха човек в училище в Стара Загора . 45| 4938 |20.03.2013 А. Ковачев: Ако БСП се постараят много, България може да загуби още пари от еврофондове . 2| 4743 |09.02.2013 Стара техника затиска онкоболни . 4| 5951 |23.01.2013 Братът на убиеца Георги - ключов свидетел, прехвърлили му колата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads