Реклама / Ads
5| 5567 |19.06.2007 НОВИНИ

Изключиха от БСП русенския Павлик Морозов, който накисна шефа си, че кара пиян

.
Изключиха от БСП русенеца Мариян Димитров. Същият Димитров, който преди време натопи лидера на БСП–Русе за това, че яко почерпен, след партийна курама, подкара служебната лада към вкъщи пиян. Мотивът на Димитров бил, че партайгеносе може да утрепе някой, или себе си в това състояние.
 
Нарекоха го новият Павлик Морозов. Апаратчиците му обявиха война, вместо да го похвалят и му стъжниха живота, съобщават колегите от сайта „Русеинфо”. Сто пъти се опитаха да го изключат и очернят. Той обаче се запъна като магаре на мост. Купувате си места чрез посредници, ваши роднини, които се правят на спонсори, но ги възнаграждавате чрез общото и вземате хиляди левове от хората, докато мнозинството излъгани от политиката ви мизерства, тръбеше Димитров по събрания и от задните редици му ръкопляскаха страхливо. „Станахте партийци, когато ви замириса на келепир, къде бяхте 12 години - вървете там, откъдето дойдохте, защо уволнявате, който ви се опъне?” Търсещият справедливост Димитров бил уволнен от общината в мига, в който завел дело срещу червен велможа, бивш областен управител, който го нарекъл „некадърник”.

Но Димитров не се отказал да търси правдата. Вместо да се уреди покрай членството си в БСП, тръгнал да рови истините около партийното ръководство в града. Така например Димитров обяви, че зетят на велможата и областен управител се хвалел, че е основен спонсор на БСП и че той управлява парите му, докато последният “едвам свързва двата края”...  Димитров развълнува скучните партийни събрания с огласяване на истината. Мнозина го поздравяваха, но скрито, да не ги свържат с него. Но не го подкрепиха явно, макар да виждат, че е прав.

Дни след конгреса ръководството на червените в Русе изключи Димитров от своите редици. Така въпросът с ровенето в мръсните чаршафи на Столетницата в Русе приключи. Поне засега.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7245 |19.06.2007 Девойки плачат от "сърце" преди теста за 7-ми клас, на момче му прилоша от напрежение. . 0| 5541 |18.06.2007 Предстоящи събития на 19 юни . 0| 6104 |18.06.2007 Наим Сюлейманоглу атакува Меджлиса за втори път . 1| 5675 |18.06.2007 Разгонени британци пълнят българските курорти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads