Реклама / Ads
25| 6298 |01.03.2013 НОВИНИ

Изписаха Борисов, чакат го в Министерски съвет

.
Патриарх Неофит подари на Борисов икона на Свети цар Борис Покръстител Източник: Пресслужба Министерски съвет
На Бойко Борисов му е забранено да се натоварва физически, да играе мач и тенис, да гледа телевизия и да слуша радио, както и да пуши пури. Емоционални разговори или срещи също не били препоръчителни. В 10 часа днес се очаква премиерът в оставка да участва на заседанието на Министерски съвет, което беше отлагано 2 дена заради здравословното му състояние.
 

Борисов беше пуснат да си ходи от бившата правителствена болница в ранни зори вчера. По документи обаче той е изписан в 14,25 ч. Най-вероятно е бил откаран направо в дома си в резиденция "Бояна". Докторите го посъветвали още 24 часа да остане на легло и да си почива.

"Препоръчах му домашен стационар", заяви за "Стандарт" проф. д-р Спасов. Той се е разбрал с Борисов за контролен преглед другата седмица. Дотогава проф. д-р Любомир Спасов ще посещава Борисов в "Бояна", за да следи състоянието му. Достъпът до Борисов е ограничен дори за кметове и висши функционери от ГЕРБ.

Хапчета за кръвно до живот е предписал шефът на болница "Лозенец" проф. д-р Любомир Спасов. Отделно още няколко дни Борисов ще приема и антистрес лекарства.

В 10 часа започва заседанието на Министерски съвет, което бе отлагано два пъти заради заболяването на премиера в оставка Бойко Борисов.

Правителството в оставка ще разгледа промени в правилника за прилагане на Закона за насърчаване на инвестициите. Сред темите, които ще обсъждат министрите в оставка, са още насоките за интеграция на политиката по околна среда и политиката по изменение на климата във фондовете за кохезионна политика, общата селскостопанска политика и политиката за рибарство за периода 2014-2020 г.

Ще бъде разгледано и решение за утвърждаване на Националната програма за противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите за 2013 г. Сред обсъжданите теми ще бъде и проектът за решение за участие на Република България в Европейската година на гражданите 2013 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 5735 |01.03.2013 Кристалина Георгиева: Българите ги чакат положителни промени . 28| 5692 |24.02.2013 Царя и Станишев чакат новия патриарх . 30| 7296 |21.02.2013 Нова политическа бомба! Тайна среща между Борисов, Цветанов и Местан? . 20| 5159 |05.02.2013 От ДПС искат вот на недоверие към Борисов, може и два

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads