Реклама / Ads
0| 6084 |23.02.2010 НОВИНИ

Изпратиха Славка и Полчо по вечния им път

.
Малкият Полчо и майка му Славка бяха изпратени от близки и роднини днес в храм „Св. Седмочисленици”. На опелото присъстваха около 50 души, дошли да споделят мъката със семейство Найденови.
 

Ковчезите бяха докарани половин час преди поклонението. Малко след това пристигна и Павел Найденов. Близки и приятели на Бай Павел си спомниха през сълзи за Славка и за хубавите моменти, прекарани със сестрата на Илия Павлов. Случайните минувачи пък се спираха учудено пред двете катафалки и разпитваха репортери и фотографи какво се случва. Повечето от приятелите  на Славка носеха хризантеми, тъй като това били любимите й цветя.

Преди седмица в малка православна църква в американската столица Дарина Павлова, съпруга на Илия Павлов, събрала приятели и познати на семейството да почетат паметта на Славка и Пол. Присъствали и децата на Илия Павлов, които много обичали Полчо, както го наричат в семейството.


Бащата на Славка Павел Найденов

„Ще ги положим до гроба на майка й, съпругата ми, която почина рано от инсулт, сподели Павел Найденов. Много ми е тежко, не знам как ще я карам оттук насетне... На 7 март се навършват 7 години от смъртта на сина ми Илийчо, сега погребвам дъщеря и внук... Каква е тази орисия...”, - тъжно реди Найденов.

Славка Найденова и 8-годишният й син Пол Уилсън бяха намерени мъртви в американския град Дейл сити, щата Вирджиния на 3 февруари 2010 г. Телата на двамата са били открити малко след 23 ч. местно време в понеделник от съпруга на Найденова – Филип и негов приятел.

Полицията в окръг Арлингтън, САЩ е арестува 47-годишната Наталия Уилсън по обвинението, че е извършител на двойното убийство на 41-годишната Славка Найденова и осемгодишния й син Пол Уилсън. Според служителите на реда Наталия Уилсън е познавала жертвите. Тя е настояща съпруга на бащата на момчето Лестър Уилсън, който е първия съпруг на Славка. Убийството най-вероятно е извършено от ревност, тъй като Наташа се дразнела, че Лестър ходи да вижда сина си. Лестър е етиопец. Той живеел със Славка на семейни начала, нямали брак, но припознал детето. След раздялата им се оженил за рускинята Наталия.


Близки и роднини изпратиха Славка и Пол

Преди две години Славка се омъжи за българина Филип Николов.

Славка е родена на 29 февруари във високосната 1968 г. Изчислено е, че шансът бебе да се появи на бял свят на тази дата е едно към 1400. Хората, родени на 29 февруари, се отличават с изключителни дарби, смятат астролози. Славка обичала да рисува. Сигурно това е оказало влияние да избере професията ландшафтен инженер.
От година и половина Славка, Пол и съпругът й са в САЩ. Тя се грижела за домакинството, а Филип се хванал на работа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10822 |22.02.2010 Погребват Славка Найденова и синът й Пол в Мировяне . 24| 9139 |04.02.2010 Убийцата на Славка и Пол направи пълни самопризнания . 1| 5541 |04.02.2010 Р. Пенева: Славка не познаваше убийцата си . 42| 28263 |03.02.2010 Дарина Павлова звъни на Павел Найденов за смъртта на Славка и Пол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads