Реклама / Ads
46| 26253 |23.11.2009 НОВИНИ

Извънземни ни гледат; ние не знаем какво да поискаме от тях

.
извънземните са наблизо
Извънземните ни критикуват за аморалното ни поведение, но са тук, за да ни помогнат и ни наблюдават във всеки момент.
 

Извънземни са отговорили на 30 въпроса, зададени от наши учени, пише в днешния си брой „Новинар”. В момента експертите анализират и разшифроват получените чрез пиктограми и рисунки отговори на въпросите. Всички обаче са категорични, че среща с извънземните ще имаме в следващите 10-15 години.

Те и в момента са тук около нас, каза заместник-директорът на Института по космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов. Според него извънземните същества ни наблюдават постоянно. Те не са враждебно настроени към нас, по-скоро искат да ни помогнат, обясни Филипов. Според него обаче все още ние не сме дорасли, за да осъществим пряк контакт с тях. Те са готови да ни помогнат, но ние не знаем какво да поискаме от тях при една подобна среща, смята още Филипов.

Със сигурност обаче няма да успеем да достигнем до съществата чрез програмата СЕТИ - прослушвайки космическия ефир с помощта на радиотелескопи. Самите извънземни са категорични, че връзката с тях няма да стане чрез радиовълните, а чрез мисълта. Дори Ватикана вече се съгласява, че извънземните съществуват, заяви за „Новинар” Филипов. Според него със сигурност през следващите 10-15 години ще имаме пряк контакт със съществата.

Извънземните ни критикуват за аморалното ни поведение, като в това влагат отношението ни към природата или по-скоро вмешателството ни в процесите, които противоречат на природата, обясни Филипов. Съществата от други измерения, планети и галактики не разбират изкуственото оплождане или козметиката, която създаваме и ползваме. Според тях по този начин противоречим на природата, обясни Филипов.

Според него извънземните смятат, че причина за глобалното затопляне е т.нар. инженерна инфраструктура. На въпрос, зададен от наши икономисти, „Кога ще свърши глобалната икономическа криза?”, пък извънземните отговорили - „Край на оръжията, единомислие”, обясни Филипов. Ние се готвим за среща с тях, но всъщност не знаем какво да поискаме, обяснява още Филипов.

Според него извънземните са тук, за да ни помогнат, и ни наблюдават във всеки момент. За да поискаме тяхната помощ обаче, ние трябва да знаем какво точно искаме и да сме обединеним в това, категоричен е специалистът. В момента той и неговият екип анализират получените от извънземните отговори, за да изготвят стратегията си за следващия контакт, който вероятно ще бъде през пролетта. Само за последната година на земното кълбо са се образували около 150 пиктограми или т.нар. житни кръгове. Сега нашата задача е да ги разгадаем и да разберем дали са зададени и други въпроси към тях освен нашите. Да разберем дали те са ни отговорили или всъщност сами си отговаряме, казва Филипов. Според него обаче извънземните се опитват да ни помогнат и това ще се случи в момента, когато ние ликвидираме оръжията и постигнем единомислие в желанията, целите и задачите си, завършва Новинар.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5294 |04.03.2008 Зографските монаси: Бог ще накаже България, ако признаем Косово . 4| 4819 |17.02.2008 "Няма да ви признаем!", гневят се сърби на косовари . 3| 8174 |22.09.2007 Честваме Деня на независимостта без да знаем какво е станало на тази дата . 0| 5308 |13.05.2007 Половината българи не могат да си позволят да се лекуват, масово не си знаем правата като пациенти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads