Реклама / Ads
54| 6851 |24.01.2011 НОВИНИ

Извинение от Цветанов поискаха близки на убитите в Кърджали

.
Цветан Цветанов
Семейството на убитите Невджин Шевкет и по-малкия й син на 22 януари в жилището си в Кърджали поиска вътрешният министър Цветан Цветанов официално да се извини заради изразеното от него мнение, че една от причините за семейната трагедия била липсата на любов и внимание към 17-годишния син на Невджин.
 

Невджин и синът й бяха открити мъртви в блока, в който са живели, в събота. 17-годишният Джунейт направи пред полицията самопризнания, че той е умъртвил майка си и 7-годишното си братче Енис.

Вътрешният министър и директорът на Института по криминалистика и криминология обясниха в неделя на нарочно свикана пресконференция, че в основата на убийството, извършено от младежа, според самопризнанията му, е, че той е бил пренебрегван от майката и не е бил възнаграждаван за успехите си.

Екрем Мустафа, брат на убитата Шевкет, поиска от разследващите органи да установят и съобщят къде е бил през вечерта на трагедията Джунейт, арестуван за убийството, къде са резултатите от кръвните проби, намерено ли е оръжието на извършеното деяние, кога близките ще могат да се видят със задържаното непълнолетно момче.

Специално за тази нова година младежът получил като подарък парфюм "Армани", а семейството му от доста време му купувало само маркови дрехи. Джуни никога и от нищо не е бил лишаван, бе заяви Екрем Мустафа.

В подкрепа на тези твърдения пред медии в неделя близки на семейството казаха, че младежът не е бил лишаван от подаръци и миналата година е бил на екскурзия с баща си във Великобритания, откъдето се върнал, изпълнен с възторг.

На пресконференцията в понеделник близките на загиналата жена казаха още, че никой от семейството не е бил разпитван от полицията, бащата Танер е все още неадекватен и в болница от преживяния шок, а за разигралата се трагедия никой все още не смее да съобщи на майката на Навджин.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 4988 |20.01.2011 Цветанов: С Борисов сме цел на организираната престъпност . 1| 4943 |19.01.2011 Поискаха доживотен затвор за австралиеца убил българин . 34| 6401 |18.01.2011 Цв. Цветанов: Избързаха със записите за Бойко . 96| 6064 |16.01.2011 Цв. Цветанов: ДС си назначи опозиция!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads