Реклама / Ads
5| 5258 |25.10.2009 НОВИНИ

Извратеняк пуска порно по болниците

.
Порноманиак броди около варненските болници с дистанционно и включва на пациентите мръсни телевизионни канали. Мъжът се отдавал на любимото си занимание нощем, пише вестник "Черно море".
 
Той издебвал удобни моменти и през прозорците на лечебните заведения въртял каналите, хвърляйки в потрес болните, решили да изгледат новините по Канал 1 или някой романтичен филм по бТV. Сигнала подадоха във вестник "Черно море" потърпевши.

"Преди няколко дни постъпих в Инфекциозната болница заедно с детето си - сподели за в. "Черно море" млада жена. - Пуснах монети в апарата, който осигурява достъп до кабелна телевизия. Загледах се във филма по бТV, след което съм задрямала. Когато след 15 минути се събудих, видях с почуда, че по телевизията върви порно. Пак смених канала и продължих да гледам филма. За три минути само отидох до тоалетната, а когато се върнах, вместо филма пак заварих на екрана хардеротика. Останах като втрещена, тъй като не съм докосвала дистанционното, а в стаята нямаше никой..."

Мистерията се изяснила сутринта, когато жената се оплакала от преживяванията си. Санитарите й обяснили, че съвсем не е първата потърпевша. Неизвестен маниак обикалял около болницата вечер и сменял каналите на телевизорите в стаите на първия етаж.

От Инфекциозната болница във Варна потвърдиха, че са имали и други подобни инциденти. Вероятно става дума за ексхибиционист, който обикаля нощем в двора на МБАЛ "Света Анна", намира начини да проникне в отделенията на първите етажи и на други клиники. Преди месеци странникът бил задържан по сигнал във II РПУ за същото провинение. Охраната на Инфекциозната болница била предупредена за него отдавна, дежурният персонал също.

За нас е крайно неприятно, коментираха от лечебното заведение и уточниха, че са стигали дотам да слагат чаршафи по прозорците, за да спрат набезите на маниака.

"При инцидент пациентите трябва да уведомят веднага дежурния персонал, а след това да подадат оплакване във II РПУ. Нямаме сключен договор с кабелна телевизия и не сме я искали, тя е заварено положение. Основното ни призвание е да лекуваме пациентите", обобщиха от болницата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4840 |25.10.2009 Болниците с дълг 52 млн. лева . 6| 6238 |16.10.2009 Пуснаха ченгета, снимали порно с малолетна . 0| 5487 |16.10.2009 Пускат топлото на софиянци . 24| 11442 |15.10.2009 Три ченгета правят порно с малолетна, насилват я

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads