Реклама / Ads
13| 7914 |29.09.2013 НОВИНИ

Жената на билкаря-убиец: Избухна циреят в душата му

.
От 2 години в душата му е узрявал един цирей, който избухна. Това сподели във "Всяка неделя" по Нова телевизия съпругата на Любомир Симеонов, който уби банкерка в Бургас - Соня Симеонова.Тя представи в телевизионното студио инвестиционния му проект и коментира, че това е бил краят на мечтите на един човек.
 

Фирмата се развиваше добре и затова Любомир кандидатства по програмата за финансиране. Той нямаше трудности. Имал е кредити в банки, които си погасяваше, обясни Соня.

Когато отиде да потърси обещаното му финансиране, бе поставен в този капан, Той беше поставен пред условието да смени строителната фирма, която да изпълни проекта му, посочи още тя.

Докато спеше, зъбите му скърцаха, Търсеше начин да намери решение на проблема, но никой не му обърна внимание, каза още съпругата на Любомир.

Тя сподели, че той е бил приятен човек с чувство за хумор. Постъпката му е шокираща за всичко, но явно се е набирало, набирало, набирало, заяви Соня.

Веднага след като му бе одобрен проекта, са започнали изнудванията, посочи тя.

Върху бизнеса му нямам преки наблюдения, виждахме се рядко, когато идваше по работа в София, се виждахме. Разделени сме - в смисъл, че аз работех в София, той - в Бургас, сподели още съпругата на Любомир.

Тя разказа, че от армията той се пенсионирал с чин подполковник и сам е подал рапорта си. Колкото е била военната му служба, толкова време се занимаваше и с бизнеса си с билки, подчерта Соня.

Жената допълни, че той е интелигентен и инициативен човек, интересува се от нещата и ги прави. Той не е социопад, като такъв се изяви сега, каза още тя.

Всичко е ескалирало, стигнало се е дотам, дори започнах да си мисля дали не е съдба, посочи Соня.

В последно време четеше книгите на Антон Тодоров, играе много шах, много брич.

Той си дава сметка какво е направил. Той беше доведен до състояние, когато трябва да избира, нямаше какво да направи, трябваше да се гръмне, заяви още г-жа Симеонова.

На въпрос дали Любомир не е влязъл в ролята на отмъстител на държавата, тя обясни, че мъжът ѝ е вложил всичко в проекта си.

Неговото действие е симптом - заболяване на обществото, отбеляза още Соня.

Аз усещах напрежението в него, но не съм предполагала какво ще направи. Пред мен е казвал "Не знам докога ще издържа така".

Психика в нормално състояние не допуска, че може да се стигне това. Той беше човек със самочувствие, никога не съм го виждала малодушен, уплашен, той беше човек, който знае какво прави, посочи още жената.

Във фейсбук и навсякъде той има подкрепа. В петък се видяхме, за да видим кой в какво състояние, въобще не говорихме за случая. Неочаквано за мен, той беше в добро състояние. След такава постъпка, човек по-дълго време е сринат, но той бързо се е съвзел, сподели Соня.

На въпрос дали Любомир е изразил съжаление към семейството на убитата банкерка, тя отговори "Не зная".

Ако животът е нормален, няма да се вкарваме в такива филми. И колкото по-лош е животът, толкова повече ще влизаме тях, допълни още съпругата на подполковника.

Той очаква всичко от съда той е приел всичко, може би е премислил всичко и е знаел какво ще последва. Има служебен адвокат, друг не може да си позволи, обясни тя.

Соня допълни, че това, което Любомир е изкарвал, е влагал в бизнеса.

Банката казва, че той е един пропаднал бизнесмен, а тя самата го доведе до умишлен фалит. Дори когато започна кризата 2007 - 2008 година, той беще в добро състояние, подчерта още тя.

На въпрос защо сама не се обади на близките на убитата банкерка, Соня обясни, че не е удачно, и че би било дори нагло. Тя изрази своето съжаление към семейството ѝ от телевизионния екран.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5102 |25.09.2013 Потвърдиха: пожарът край Казанлък избухнал от стрелба . 10| 4866 |19.08.2013 15 били газовите бутилки, 1 избухнала, 1 се губи . 0| 6693 |05.04.2013 Жената, удавила се в Поморие, имала депресия . 9| 6996 |27.03.2013 Жената, отровила се със закуска - в тежко състояние

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads