Реклама / Ads
0| 3635 |14.05.2019 НОВИНИ

Животът на простреляните в Сливенско все още е в опасност

.
Източник: bTV
Лекарите от сливенската болница продължават да се борят за живота на простреляните мъж и жена от село Трапоклово, Сливенско.
 

Състоянието им остава тежко, на командно дишане са. Все още има опасност за живота им. Продължава интензивното им лечение, може да се наложи втора операция.

 

Физически и психически тормоз - такъв бил животът на 44-годишната Радост в дома на 64-годишния Петър Маринов, твърди прeд bTV нейната колежка Илиана Стоянова.

 

Радост и Петър се събрали преди две години.Тя е вдовица, неговата съпруга също починала. Имат по две деца. Според приятелката й Радост живеела с постоянни заплахи за живота си.

 

Според кмета на селото никой в Трапоклово не подозирал какво се случва зад стените на дома им. До трагичната развръзка всички ги приемали като семейство за пример.

Системният тормоз принудил жената да се изнесе в дома на родителите си в близкия град Стралджа. Тогава заплахите ескалирали, а поведението на Петър станало опасно, разказва още приятелката на Радост.

 

На 6 май двете жени били на работа, когато Петър Маринов дошъл в крайпътното заведение. Бил агресивен и имал нож в колата си. Искал обяснени защо Радост не му вдига телефона.

 

Същата вечер мъжът отишъл и в дома на родителите й с ловна пушка в колата. Изплашена, жената се обадила на тел. 112 и това я спасило.

 

Мъжът се върнал в крайпътното заведение във фаталната сутрин на 12 май. Двете жени отново били на смяна и Илиана станала свидетел на стрелбата срещу 44-годишната жена.

 

След това Петър избягал обратно в селото и отишъл при втората жертва – 58-годишен мъж. Стрелял по него, прибрал се в къщи и се самоубил на двора. Според полицията двата случая нямат връзка, а мотивите за тежкото престъпление са лични.

 

Въпреки заплахите Радост не подала жалба срещу Петър, защото се страхувала, че това ще го озлоби повече. Не послушала и близките си, които настоявали да отиде в полицията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3558 |03.10.2018 Простреляните мъже са в стабилно състояние, нападателите избягали с джип . 7| 3793 |12.09.2018 Цацаров в рими: Ако животът ти е мандата, значи си сбъркан в главата . 3| 3847 |12.09.2018 Експерти: Животът поскъпва, а заплатите буксуват . 0| 3855 |14.08.2018 Животът у нас става все по-скъп

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads