Реклама / Ads
15| 10749 |30.07.2020 НОВИНИ

Журналист: Е, сега видяхме как е възпитан Борисов

.
Татяна Кристи
”На прост човек к*р се набива”. Някои хора споделиха, че последният изтекъл запис не бил нещо особено, защото е личен разговор и в него едва ли не всичко може да се говори. Нека да видим какво по-конкретно разбираме от личния разговор на Борисов с вицепремиера Дончев:
 

1. Разбираме, че военните летци са ПРОСТИ, визирайки президента –летец. Смея да не се съглася, имайки съвсем малко познания по авиация: Първо, самият борисов никога не би могъл да стане летец, защото и най-простият летец говори свободно английски език. Второ, за да се стане летец, трябва да се изчетат един куп дебели книги в които има едни векторчета и едни изчисления. Трябва да се знаят едни авиационни карти, на които „умният“ ни премиер ще гледа като тулуп на уравнение с едно неизвестно.

 

Професията летец е наистина занаят като всички останали, но за нея се иска много повече акъл от този на пожарникар, милиционер или квартална мутра. С това свое изказване, борисов нанесе огромна обида на военните летци на българската авиация.


2. Когато Борисов беше наречен „Бай Х*у“ от Радан Кънев, Борисов обиколи телевизиите да се възмущава от този „вулгарен език“, твърдейки, че той самият дори не може да си обърне езика за такъв речник. Той, милия, не бил възпитан така… Е, сега видяхме как е възпитан…


3. Борисов в този запис казва, че е дал 6 милиарда на бсп – не става ясно защо и за какво точно. Същият е споменавал в публичното пространство, че е „подарил“ президентските избори на бсп, та не знам какво се оплаква – „простият“ президент излиза, че е негов личен избор.


4. В записа има заплахи за „изгаряне и оправяне“ на „простите“, освен цветущите псувни.


5. В записа има оплаквания, че някои ходят на протести със скъпи автомобили, а че Хелсинки е затворен за коли и хората ползвали само градски еко транспорт. „Но това са финландците“ възкликва той! Демек добър човешки матрял. Неизвестно защо, обаче, търтеите от държавния апарат продължават да настояват да се возят в скъпи лимузини, а не дадат пример с возене в градския транспорт както политиците на Финландия?! Що така, мутро?!


6. Борисов, живеейки в своя измислен тодорживковски свят, дава указания в записа, че „ще крепимЕ фронта до европейските избори и когато ги набием, тогава вече може да им говорим…“ Този човек си мисли, че ще управлява не само до тогава, но и вечно! Т.е. изглежда, че националните протести не го касаят, което означава, че той е абсолютно сигурен, че тези, които го крепят отвън и отвътре няма да позволят той да си тръгне.


7. И последно, всъщност най-страшното свидетелство за управлението му е, че то е кукла на конци – щом пробивът в службите за сигурност е толкова голям, че те позволяват някой да влиза в спалнята му, да го снима гол и да му подслушва всеки телефонен разговор, се предполага, че с тези телефонни сплашвания на борисов се казва –„мръдеш ли от зададената ти линия, ще те пометем.“

 

Най-вероятно и самият борисов знае кой му причинява това, но най-любопитното е, че гешев—каскета, не се е самосезирал да прави разследване, кой точно му върти тези мръсни номерца на премиера. Защо ли? Вместо това в момента да е приоритет на прокуратурата – защото наистина виждаме безпрецедентен пробив в държавната сигурност—жалкият каскет продължава нагло да говори само за кокошкарската битова престъпност.

 

Та вие си правете изводи дали този запис е само още едно доказателство за „невинната простотия“ на един неук и псуващ премиер!

 

Татяна Кристи, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 12197 |28.07.2020 Отровното трио: Не трябва да изпускаме този момент. Сега или никога . 3| 5909 |28.07.2020 Петър Бояджиев: Идеологията на Борисов е лъжата. Лумпените ги видяхме на протестите в подкрепа на Гешев . 10| 7302 |27.07.2020 Журналист: Най-мразя сутрин да ида на работа, без да съм си изпила кафето у нас . 9| 4968 |24.07.2020 Иво Инджов: Опорката, че нямало смисъл от избори сега е сапунен мехур

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads