Реклама / Ads
0| 4220 |29.03.2016 НОВИНИ

Журналист: Трудно ще проследим колко „КОЙ”-чета ще се родят

.
Делян Пеевски тиражира, че загърбва бизнеса си в България
На пръв поглед за много кратко време Делян Пеевски успя да излезе извън ъндърграунда, в който беше, стана богат, оказа се с достатъчно активи, които впоследствие продаде, и сега вече ще се окаже съвсем законно богат.
 

На втори план обаче неговото привидно оттегляне трябва да се разглежда в контекста на няколко събития, едно от които безспорно е предстоящата национална конференция на ДПС в края на април, която трябва да избере нов лидер на движението. Освен това трябва да се прибави и известният бунт и недоволство в редиците на ДПС.

 

Това каза журналистът Емилия Милчева по БНР. Рано е да говорим за децентрализация на модела "Кой", който всъщност представлява г-н Делян Пеевски, смята още Милчева: По-скоро трябва да говорим за деперсонификация на този модел, което за гражданското общество, журналистите и неправителствените организации ще бъде по-трудно да проследим колко "койчета" ще се родят от тази деперсонификация на модела. За нас тази задача е по-трудна. С осветяването на Делян Пеевски през 2013 г. като избор на г-н Станишев и на г-н Местан за шеф на ДАНС, всъщност донякъде ни улесниха да разкрием какво всъщност представлява моделът "Кой". Сега не бива да позволяваме г-н Пеевски като лице на модела „Кой“ да се потопи отново.

 

Според Емилия Милчева е вероятно подготовката за предсрочни парламентарни избори да започне именно с оттеглянето на г-н Пеевски, който не е еднозначно приеман в редиците на ДПС. Всъщност сделката за "Канал 3" и фактът, че г-н Пеевски припомни в прессъобщението си до медиите в кои медии участва, поставя под въпрос не медиите, в които той участва, а тези, с които е бил свързан. Това, което можем да наблюдаваме, е дали тези медии ще продължат да словославят и венцехвалят правителството, и по-специално ГЕРБ и премиера Борисов, добави Милчева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5250 |28.03.2016 И. Веселинов за Фрог: Таксиджиите трудно вече ще укриват печалби и данъци . 26| 4884 |06.02.2016 Журналист: Премиерът не отговори на въпросите в Лондон . 5| 6596 |02.02.2016 Драгомир Петров пред Фрог: Страхът е най-голямата трудност при събирането на подписи за референдум . 17| 6824 |14.01.2016 Журналист: Оставането на политически слугинаж в МВР е посегателство срещу националната сигурност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads