Реклама / Ads
14| 4759 |13.10.2010 НОВИНИ

Журналистки: Съдът спаси честта на прокуратурата

.
Подхвърлени реплики от Петров към премиера в условията на такова дело, което следи цяла България, приличат на опит за пазарлък, констатира Б. Лазарова от Дарик; повече от 8 месеца трудно може да се намери мотив за задържане, при положение, че няма убийство, каза П. Владимирова.
 

Какво са правили 9 месеца разследващите органи, та да не разпитат още 58 свидетели, попита по НТВ журналистката Боряна Лазарова от Дарик радио. Тя каза, че и тя е загубила представа защо Октоподът станал октоподче, а после цаца. Вярно ли е че Петров е глава на престъпна група, занимавала се с мафиотска дейност от 12 години, попита Лазарова. Не може, ако е така, да не успееш да го докажеш за 9 месеца. Защо никой не разпита хора от политическия елит като Филчев, Г. Петканов, продължи с въпросите тя. Къде започва и къде свършва веригата?

Подхвърлени реплики от Петров към премиера в условията на такова дело
, което следи цяла България, ми прилича на опит за пазарлък, каза Лазарова. Ако отсреща му подадат ръка, тези факти никога няма да излязат на бял свят; ако има такъв тип мафиотска структура, въпросите стават много сериозни. Пак ли всяко чудо за 3 дни?

Тези въпроси са логични, ако приемем, че тези престъпления са били извършени, обяви Пепа Владимирова от в. Дневник. В залата се случва нещо, което руши образа на МВР, прокуратурата, а и на съда. Съдът излиза с изводи, че се разколебеват доказателства, вадят се други. МВР и прокуратурата трябва да са благодарни донякъде на съда, защото той се мъчи и лавира, вчера спаси честта на прокуратурата, защото преформулира обвиненията и остана  обвинение, по което нататък да върви нататък прокуратурата. Съдът направи каквото може; повече от 8 месеца трудно може да се намери мотив за задържане, при положение, че няма убийство. Мотивът не е здравословното състояние, а продължителността на престоя на Петров.

Арестантите ни почнаха да си приличат и по болестите, коментира Лазарова, но направи уговорката, че Петров не се държи като Малкия Маргин.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4797 |12.10.2010 Прокуратурата на гости в митничарското селце . 6| 4897 |08.10.2010 Местан праща Сергей Игнатов в прокуратурата . 0| 6148 |03.10.2010 "Пепелянката" погълна младеж, спасиха го в тежко състояние . 1| 6459 |03.10.2010 Прокуратурата на косъм да изтърве Животното от клетката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads