Реклама / Ads
48| 5366 |23.04.2013 НОВИНИ

Е. Кабаиванов: СДС ще има парламентарна група

.
Eмил Кабаиванов
Нямаме пари за платена социология; социологическите сигнали били неверни; тяснопартийната дреха пречи на развитието ни, констатира лидерът на СДС.
 

СДС е в добро здраве, това е единствената стабилна коалиция вдясно, която излъчва позитивни сигнали, съобщи по НТВ лидерът на СДС Емил Кабаиванов. Според него социологическите сигнали били неверни. 

СДС води позитивна кампания, ние нямаме пари за платена социология, но сега виждам третата вълна в СДС, много млади хора и ще имаме парламентарна група в следващия парламент. Тяснопартийната дреха пречи на развитието ни, затова разширяваме и ще продължим да разширяваме формата си, зарече се Кабаиванов. 

Не сме екзотична партия, която кресливо да представя тезите си; нямаме нито един човек, свързан с ДС, няма ме нито един кредитен милионер, обясни той. Вместо да се дават толкова пари за подслушвания, парите трябва да отидат за борба с битовата престъпност. Той предложи възстановяване структурата на гражданските формирования.

Държавата не трябва да пипа парите за здравеопазването; държавата трябва да има виждане къде и колко болници да има; липсва ни здравната карта, констатира лекарят. Той се обяви и за стъпки за стимулиране на прохождащия бизнес; държавата трябва да промени законодателството в закона за обществените поръчки; няма гъвкава политика по отношение на работните заплати, изреди Кабаиванов и поиска подкрепа на родния бизнес и пазарите на българския бизнес в чужбина посредством добро законодателство и 50% от стоките - български.

300 000 таблета в българското училище, това е друго предложение на СДС. Имало достатъчно примери за безумни финансирания, затова подобен харч бил реален, съобщи Кабаиванов и посочи парите, похарчени за рекламната карта, на която дори липсват изконни български области.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5557 |25.03.2013 Яне Янев: Олигарсите правят своя парламентарна група! . 23| 5324 |07.03.2013 Кабаиванов: Прочистихме СДС от корупционни лидери . 3| 5164 |21.02.2013 Кабаиванов: Експертно правителство, без народни представители . 1| 6770 |18.02.2013 Обвиниха осем от групата на Златомир Иванов за наркотици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads