Реклама / Ads
21| 5292 |29.12.2020 НОВИНИ

Къде са най-красивите жени в света?

.
Източник: БГНЕС
Тази класация е посветена не само на отделни хора, а на всички момичета, живеещи в определена държава. Ние вземаме предвид средния външен вид на жените и съставяме списък въз основа на тези данни.
 

7. Холандия

Може да ви се стори изненадващо, но в тази страна има много красиви жени. Изглеждат страхотно, поради средната височина – 170 см и всички са много слаби. Синият е най-често срещаният цвят на очите при холандските жени. Също така повечето от тях са блондинки, което им придава още повече красота. Струва си да се отбележи, че за тях е обичайно да се подлагат на диета и жените почти винаги остават слаби и силни.

 

6. Венецуела

Във Венецуела живеят и доста високи жени. Средната им височина е 167 см и е една от най-големите в света. Почти всички жени, живеещи в тази страна, имат кафяви очи и тъмен цвят на кожата. Косата им също е с тъмни нюанси, което означава, че всички те са доста сходни помежду си. Венецуелките са много привлекателни и може би едни от най-красивите.


.

5. Етиопия

Жените на тази африканска държава са не само най-красивите на континента, но на практика в целия свят. Те винаги имат много черни очи и буйна черна коса, което ги кара да изглеждат доста интересни. Те имат сравнително ниска средна височина – само 160 см, но понякога достигат до 190 см. Имат стройни фигури и много правилни черти на лицето, поради което попадат в списъка.

 

4. Китай

Нямаше как да не включим в списъка красиви китайки. Отличителна черта на китайските жени е, че те са сред най-ниските в света. Средната им височина е само 155 см. Освен тесните си очи, заслужава да се отбележи, че имат права черна коса и тесен, прав нос. Кафявите очи и тъмният цвят на кожата също им придават много привлекателен вид. Струва си да се отбележи, че имат много висок коефициент на интелигентност.


.

3. Русия

Разбира се, руските момичета също са включени в тази класация. Няма да говорим за цяла Русия, а само за европейската част. Средната височина на красавиците е около 165 см. Цветът на очите е много разнообразен: кафяв, зелен, син. Кафява и златиста коса е характерна за рускините. Те се характеризират с тесни черти на лицето и удължена форма на главата. Руските модели са едни от най-добрите в света.


.

2. Швеция

Швеция е известна и със своите красиви жени. Средната височина на шведските красавици – 165 см, което не е изненадващо. Разбира се, русите и често дори бели коси са типични за жените в региона. Най-често те, разбира се, имат зелено-кафяви очи, но чисто зелените също не са необичайни. Заслужава да се отбележи и фактът, че те имат много добра физика, защото водят здравословен живот.


.

1. Украйна

Именно украинките се считат за най-красивите момичета. Средната им височина е 166 см. Най-красивото са зелените им очи, които имат много правилна и почти перфектна форма. Разбира се, русата коса е много по-често срещана в страната, но се среща и тъмна коса, макар и рядко. Те имат много стройна фигура и кръгло, гладко лице. И именно те се считат за най-красивата националност сред всички жени в света. /БГНЕС

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3181 |23.12.2020 Напрежение в Дувър между полицаи и блокирани на пристанището тираджии . 13| 3458 |22.12.2020 Проф. Илко Гетов: Мит е, че на жените ще им поникнат бради . 18| 7710 |21.12.2020 Владо Береану: Борисов почти навсякъде чука като диня . 14| 3118 |21.12.2020 Протести в Бургас срещу удължените ограничителни мерки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads