Реклама / Ads
0| 4933 |21.03.2016 НОВИНИ

Кадиев: Битката вече е корумпирани срещу некорумпирани

.
Георги Кадиев
Нямам намерение да създавам дубликат на БСП или която и да е друга партия”, заяви по bTV независимият депутат Георги Кадиев, който вече има нова си партия - „Нормална държава”.
 
Новата формация не била част от роенето в БСП. От хората, присъствали на обявяването на новия политически проект, почти никой не бил от БСП. ГЕРБ в момента се опитва да разцепи всички партии, коментира още Кадиев, който определи като „пълен цирк” декларацията на депутатите от ГЕРБ, които поискаха ДСБ да изтегли всичките свои кадри от властта и реакцията на премиера Бойко Борисов, който от Брюксел заяви, че докато капитана го няма, има бунт на кораба.

Цвета Караянчева да прави комплот срещу Бойко Борисов? Това е под санкцията на Борисов с цел да ударят шамар на ДСБ и да ги разцепят, отбеляза Кадиев.

Според него ГЕРБ са успели донякъде да разцепят ДПС, сега наред е първо РБ и особено ДСБ, след това ще дойде ред и на БСП.

 

Според Кадиев до края на тази година би трябвало да има предсрочни избори. „Факт е, че опозицията е слабичка и ГЕРБ може да търгува с всеки един в момента и винаги може да намери липсващи 10-15 гласа, в същото време обаче е факт, че нещата не вървят на добре в държавата. Последното поколение корупция е отгледано и израснало под егидата на ГЕРБ”, аргументира се той.

 

По думите му спирането на обществени поръчки у нас е под натиск от ЕС.

 

„Борисов и Пеевски са едно цяло, там няма разделяне, те са слети един в друг. Когато единият спира обществени поръчки на другия, това означава, че натискът идва отвън”, обобщи Кадиев.

 

По думите му битката в момента не е ляво срещу дясно, а корумпирани срещу некорумпирани. Няма случай да съм продал БСП, подчерта той. Политиката е една нормална дейност, не е задължително кражба и далавера. Много хора мислят, че политиката е най-добрият бизнес в България, но не е, отбеляза той.

 

„Няма нито един момент, в който да съм предал избирателя, няма нито една битка, която да съм си спестил и момент, в който да съм се отказал. Винаги съм вървял срещу течението и съм се опитвал нещо да променя. В повечето случаи не съм успявал, защото течението е ужасно силно”, заяви Кадиев.

Затова сега правим нещо, което отново да се изправи срещу течението, допълни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4821 |21.03.2016 Повече слънце днес, температурите между 14° и 19° . 28| 7964 |19.03.2016 Пеевски официално вече е извън „Булгартабак“ . 47| 10247 |15.03.2016 Корнелия Нинова влиза в битката за лидер на БСП . 8| 4701 |13.03.2016 Вежди Рашидов: Вече знам кои са истински приятели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads