Реклама / Ads
6| 4533 |10.09.2015 НОВИНИ

Кадиев: Борисов решава големите неща в София

.
Георги Кадиев
Няма да бъда кандидат на БСП, това е ясно, ще бъда или независим, или подкрепен от широка коалиция, коментира по НТВ Георги Кадиев, все още от БСП. Имахме среща с Миков, преди да кажа на групата, обещах му, че няма да кажа дума срещу БСП, не ми идва отвътре, добави той.
 
Малко двулично е да ми взимат членския внос, пък да съм се самоизключил. Работил съм за БСП и в кампании, посочи той. И отрече да е бил от любимците в БСП, искал оставката на Станишев. Бях друго лице, от хората, които не се предават, които карат докрай, продължи той.

На 25 октомври избирателят ще покаже кое е правилното поведение. Надявам се летаргията да се разбута малко, каза Кадиев. Трябва да имаш физиономия и характер, но това е страничен ефект, основният е София. на мен не ми изглежда как изглежда градът.

При мен решението ми беше 90% емоция, ако беше рационално, щях да съм го решил по-рано. Пълна е летаргията, няма никакво желание за промяна, забелязали ли сте някакви идеи. Признавам, че в София се прави нещо, но някой в София разбра ли, че Топлофикация София има депозит в КТБ, въпреки задълженията си от 560 млн. Защо не е в Общинска банка, запита той.

Аз съм оправданието на БСП, не съм конфронтиран. Няма да съм кандидат на АБВ. Водил съм разговори с над 10 партии, но няма да влизам в нито една партия, ще бъда подкрепен от много широка коалиция. Няма да напусна БСП, те вероятно ще ме изключат, това трябва да е основната ми организация или градската, обясни Кадиев. Той напомни, че направил 6 000 преференции в София, но ако не ме подкрепят и стана 4-5-6-ти, този шамар ще е знак да напусна парламента. И друг път съм го правил. Амбицията ми е второ място и балотаж, каза той. Трябва да дам възможност на хората за кого да гласуват, разясни Кадиев. И разкритикува осветелението, ромските каруци, кривите сгради, строежа в Борисовата градина. Накрая каза, че Б. Борисов решавал големите неща в София.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4370 |09.09.2015 Борисов: С горивата бъркаме в раната на някои хора . 9| 4524 |09.09.2015 Кадиев: Аз съм алтернативата на Фандъкова, другите са лаици . 1| 4321 |08.09.2015 Мерджанов: Борисов се крие зад Кунева и Бъчварова за бежанците . 14| 5878 |08.09.2015 Борисов излъга за замразен онкологичен проект

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads