Реклама / Ads
5| 4570 |02.11.2015 НОВИНИ

Кадиев гласи нова абревиатура в лявото?!

.
Георги Кадиев
Лявото понесе жесток удар. Когато ти покажат карта на България и нито един областен град не е в червено, това е разгром.Така бившият депутат от БСП Георги Кадиев коментира резултатът за левицата от местния вот.Той намекна за създаване на нова партия в лявото пространство.След БСП и АБВ, може да се появи и нова лява абревиатура.
 
Георги Кадиев бе изключен от партията именно заради решението му да се кандидатира за кмет на София срещу кандидата на столетницата Михаил Мирчев. Кадиев се яви от името на коалиция „Сердика" заедно с АБВ на Георги Първанов.

Късно снощи Кадиев призова от фейсбук профила си за спешни промени, от които се нуждае „всеки ляв човек, всяко ляво движение и всяка лява партия". "Ако имаме останали имунни сили" - добавя той.

"Вече не съм член на партия, така че няма да им давам съвети. Нека сами взимат решенията си. Надявам се да са радикални и да режат на месо. И да са бързи.

Що се отнася до мен, събирам съмишленици. Ако сте запазили вяра в нуждата от различно управление, ако не харесвате купуването на избори, корупцията, примирението, бедността, безработицата, западналите села и градове - ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ! Ще станете участник в нещо хубаво", написа Георги Кадиев. Така той загатна за създаване на нова лява партия.

Георги Кадиев поздрави новия кмет на Елин Пелин Ивайло Симеонов, преподавател в ТУ и технократ, политически ангажиран като председател на партия Нова България. Това е лична негова победа срещу големите партии, заяви Кадиев.

Искрени поздравления и за Гюнай Хюсмен, който заедно с Илияна Раева победи в Исперих. Гюнай седи до мен в парламента, на реда на изключените, и ми демонстрира седмици наред как се прави дълга кампания, и онлайн и най-вече офлайн. Научих много от него. Резултатът - няма монопол на ДПС, когато имаш качествени хора, добавя той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4342 |01.11.2015 Корнелия Нинова: Отговорността за загубените избори е колективна . 2| 4342 |01.11.2015 В размирния Гърмен Капитанова удари Башев . 4| 4724 |31.10.2015 Борисов: Съболезнования на близките и роднините на загиналите в самолета . 2| 6095 |31.10.2015 Трактор спука нефтопровод в община Нова Загора, има разлив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads