Реклама / Ads
2| 4425 |10.06.2015 НОВИНИ

Кадиев: И Миков трябва да бъде изключен, ако причината е законопроектът

.
Георги Кадиев
Вярвах в здравия разум, очевидно причината за евентуалното ми изключване не е самият законопроект, заяви по БТВ Георги Кадиев, който отърва кожата като депутат от ПГ на БСП.
 
Ако причината беше законопроекта, значи трябва и Михаил Миков да бъде изключен, защото той гласува такъв законопроект в миналия парламент. Тук стигаме до двойния аршин. Днешните събития са позитивна новина, ние създадохме стандарт за поведение и нататък всеки, който прави това, което аз направих, би трябвало да минава през същата процедура. Не може за мен да има такава процедура, за други в подобни условия, да няма, уточни той.

Част от хората, които гласуваха ЗА мен, също не ме харесват - и мен, и законопроекта, каза Кадиев. И посочи, че БСП можела да тръгне по пътя на отлюспването, но това не станало, защото иначе ПГ щяла да се люспи непрекъснато нататък.

Наистина е редно да си кажем всичко в БСП, смята Кадиев. И отново защити законопроекта си. Всеки европейски гражданин има право да е евродепутат. Но наказвайки ДПС с такива закони, всъщност им подаряваме кауза, защо трябва да го правим това нещо. Трябва да се дават права, но и да се делегират задължения, настоя той.

Обществото очевидно не е готово за такъв законопроект, той няма да мине. помолих за няколко дни да помисля дали да го оттегля, каза Кадиев. ще преценя, до петък ще знам. Ако го направя, то ще е заради хората, които ме подкрепиха днес с идеята, че БСП не трябва да отлюспва хора и да наказва различно говорещите.

Надявам се след днешния ден да можем да продължим, увери Кадиев. Правилният извод е не ни цепете, не ни отлюспвайте, защото ще стане така, че Едвин Сугарев да е единственият член на ПГ, каза още той.

Аз мога лесно да говоря с ДПС, но никога не участвам в сделки и схеми; не подкрепих Д. Пеевски, припомни той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 4972 |09.06.2015 Миков: Връщането на ГЕРБ повиши цената на тока . 6| 4465 |09.06.2015 Кадиев: БСП да се научи да се чисти от хора и теми . 1| 4345 |07.06.2015 Експерт по повод Анево: Най-накрая трябва да има наказани . 11| 4763 |06.06.2015 Миков: Изборите ще опровергаят и най-големите песимисти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads