Реклама / Ads
18| 5365 |18.06.2013 НОВИНИ

Каймаканов влезе в Общината още в 7,10

.
Венцислав Каймаканов
Протестиращите го призовават да слезе при тях; той ги кани горе при себе си на разговор.
 

Десетки протестиращи се събраха, за да протестират за втора поредна сутрин срещу встъпването в длъжност на назначения за областен управител Венцислав Каймаканов пред сградата на Областната администрация в Пловдив, предаде Радио "Фокус"- Пловдив. Полицейски кордон охранява входа на сградата на пл. "Никола Мушанов".

Каймаканов заяви, че е в сградата на областната управа още от 7.00 часа сутринта и има готовност да говори с протестиращите вътре в сградата. Протестиращите обаче настояват Каймаканов да слезе пред тях. Жена със забрадка, танцувайки и пеейки, го призова да слезе. В момента протестиращите скандират "червени боклуци", "Каймаканов вън", има и агитка от младежи.

По-късно Каймаканов излезе за минута при протестиращите пред сградата на Областната управа в Пловдив, които започнаха да го освиркват и да скандират. След като бе освиркан, Каймаканов се върна отново в сградата. Жена от протестиращите, облечена с шалвари и със забрадка на главата, влезе в сградата и се срещна с Каймаканов. След срещата тя каза пред протестиращите, че той ги очаква горе, но те не пожелаха да се качат.

За среща с областния управител Венцислав Каймаканов се качиха само журналистите. Той даде изявление, като заяви, че иска да развенчае мита за него, наложен от партийните централи. Каймаканов отново каза, че не членува в никоя партия, не спазва партийни устави и смята, че управлението на Пловдивска област трябва да бъде коректно, честно и безпартийно. Ще се води от експертното си мнение и становище. Той посочи, че за Пловдивска област приоритетите са образование, територии, инфраструктури и работни места. Работните места могат да бъдат създадени чрез подобряване на условията за бизнес. Каймаканов не е готов с предложенията за заместници като заяви, че първо това не зависи от него и второ не познава в детайли работата.
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 6737 |17.06.2013 Каймаканов: Няма да си ида, аз съм експерт . 47| 6496 |21.05.2013 Секретно-Борисов към своите: Да влезем 97, да излезем 97. На следващите избори ще сме сто и... . 2| 6228 |14.05.2013 България ще влезе в Шенген, въпросът е кога . 24| 6571 |23.04.2013 Б. Димитров: Връщаме си Западните покрайнини, ако Сърбия влезе в ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads