Реклама / Ads
92| 12981 |20.09.2015 НОВИНИ

Календерска към тв водещи: Застреляйте се, вие сте предубедени

.
Мария Календерска
Истински цирк се разрази в предаването „Комбина “ по НТВ . Жената на Николай Бареков -Мария Календерска обвини тв водещите, че обслужват ГЕРБ, че им говорят в слушалката и че са предубедени. Застреляйте се, рече им Календерска , която е кандидат за кмет на изборите в София.
 

Видимо подразнена, тя отказа да говори за личния си живот. Опита да лансира някои тези за управлението на София, но разговорът в тази посока не се получи. Категорична е, обаче че ще отиде на балотаж с Йорданка Фандъкова , защото е единствената алтернатива.

 

Напрежението ескалира, когато водещите се опитаха да я попитат за проверките на НАП  и за къщата на Бареков. Ако не сте се застреляли, като излезе проверката на НАП , да ми се извините. Доста сте изостанали с новините. Поведението ви е много жалко, явно обслужвате ГЕРБ. Много ще трябва да се напънете, за да ме накарате да говоря против Бареков . Вие ли сте новата журналистика. Държите се безобразно . Вие налагате мнение. Ако Бареков  беше добре  подплатен , сега нямаше да е в Брюксел. Не съм говорител  на Бареков . Знаете ли какво  пише в пеевските  вестници за мен и за мъжа ми.

 

Там Бареков  е лошият герой. Хора от ГЕРБ казаха, че лично са носили бюлетините. Не ми трябват цигански гласове, бежанците. Местан  прояви безчовечна наглост, като каза, че бежанците са работна ръка. Да помоля църквата да излезе  напред, защото бежанците са повече от нашата армия. Църквата да излезе и да помогне на хората, за да ни покаже какво  е вярата. Не трябва да влизаме в Шенген  до решаване на бежанската криза. Общинска полиция трябва да ни пази от бежанците. В момента Борисов разчита на Турция да ни пази от 2 млн . бежанци.

 

Ако свалите реформаторските си очила и слушалките, ще можем да си говорим нормално за София. Вие подходихте  ли обективно към мен?! Аз съм млад, честен, некорупмиран  и образован човек.  Не мога да приема, че има дом за 300 човека бездомници и приют  за над 2000 кучета. Вместо за трети път да строим „Цариградско шосе“, да ги инвестираме за линейки и медици.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4840 |12.09.2015 Календерска: Кадиев всъщност е кандидат на ГЕРБ . 26| 8033 |07.06.2015 Бареков, вече е "мъжът на Календерска": Върти се палачинката . 43| 7730 |01.06.2015 „Лъмбърът” Бареков: Жените до мен са Танчев и Петров, не Календерска . 69| 9094 |01.06.2015 Календерска иска да е кмет, за да ни е гадно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads