Реклама / Ads
1| 3758 |21.12.2016 НОВИНИ

Калфин: Не вярвам на това ръководство на БСП

.
Ивайло Калфин
Отменете всички решения, с които гонят членове на БСП, посъветва той Корнелия Нинова. Не очаквам извинение, нищо не очаквам от това ръководство на БСП. Не му вярвам. Нинова ни излъга няколко пъти. Това заяви Ивайло Калфин от ръководството на АБВ.
 
Не съм се самопредлагал за еврокомисар на Радев и Борисов, посочи той.

Пенсиите трябва да се увеличат. Трябва да има преизчисление на всички пенсии, а не само на минималните. Трябва да се увеличи и субсидията и пенсионните вноски. Това каза бившият социален министър Ивайло Калфин.

Има фалшиви инвалидни пенсии, но не са над половината, обясни той.

Едно от основните задължения на Плевнелиев е да назначи служебно правителство. Разбирам го, че не иска да назначи едно Коледно правителство. Всички неща можеха да се случат по-бързо. Един месец не се случваше нищо.За пръв път сме в такава хипотеза за 2 служебни правителства, така пише в Коституцията. Законите трябва да се спазват. Това бе коментарът на Калфин по искането на Първанов да има импийчмънт на Плевнелиев за това, че няма да назначи служебно правителство.

Работих максимално добре. Разделихме се по принципни съображения. Мисля, че постигнах определени резултати. Няма как да говоря дистанцирано за този кабинет. Но Първанов може да говори, че кабинетът на Борисов е бил слаб, каза за правителството на Борисов  Калфин пред bTV.

Напускаме ръководството, но не напускаме партията. Има нужда АБВ от обновление. Даваме пример, но неочаквайте да се оттеглим от политиката. Има заседание на конгреса на 15 ануари. Тогава ще бъде избран нов лидер, коментира той ситуацията в партията.

Отменете всички решения, с които гонят членове на БСП, посъветва той Корнелия Нинова. Не очаквам извинение, нищо не очаквам от това ръководство на БСП. Не му вярвам. Нинова ни излъга няколко пъти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3801 |15.12.2016 Ивайо Калфин: Реформаторите да си сложат мандата в рамка . 0| 4372 |10.12.2016 Три инцидента с товарни влакове от началото на годината . 2| 3870 |06.12.2016 Русия готова да осигури природния газ на Европа . 0| 7168 |05.12.2016 Йотова: Борисов 2 пое ангажимент за 3 нови бежански центъра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads