Реклама / Ads
1| 4136 |28.09.2019 НОВИНИ

Калоян Паргов: Имаме решение за София

.
София
Ние, от БСП, имаме решение на проблемите на града – на центъра, на комплексите и крайните квартали, на селата. Да покажем, че София може да бъде свободна - от зависимости, от корупция, от некомпетентност.
 

Това призова лидерът на БСП – София Калоян Паргов пред стотиците граждани, симпатизанти и членове на партията, които присъстваха на откриването на кампанията за местните избори в столицата. В събитието взе участие и председателят на НС на БСП Корнелия Нинова. На сцената се качиха кандидатите на „БСП за България“ за общински съветници, районни кметове и кметове на кметства в Столична община.


„Мая Манолова може да привлече тази обществена енергия, която ще донесе победата!“, категоричен бе лидерът на столичните социалисти.


Според него БСП заложи на кандидат за кмет на София, който е доказал, че може да работи за доброто на хората. Човек, който не се страхува да влиза в битки, когато е убеден в каузата, която защитава и да ги печели. Личност, която показа, че може да обедини около себе си граждани с различни политически убеждения, но които милеят за София и искат промяната да започне още тази есен. Убедени, че моделът на управление на ГЕРБ трябва да бъде сменен.


„Успехът в кметската надпревара, обаче, няма да бъде достатъчен. Кмет без мнозинство в общинския съвет ще е с вързани ръце – това е азбучна истина. Ето защо е важно да работим така, че нашите представители в общинския съвет да бъдат в основата на новото мнозинство, около новия кмет“, посочи председателят на БСП – София и призова софиянци да гласуват за тях с номер 56 в бюлетината за общински съветници.


„Поставяме началото не на поредната предизборна кампания, а началото на смяната на статуквото. Тръгваме на поход за по-добър живот в София!“, заяви Калоян Паргов и допълни: „Тази есен имаме шанс да разбием клишето, че БСП няма място в управлението на София. Дори през 2003 г., когато бяхме първа политическа сила в Столичния общински съвет, останахме в опозиция. Днес ситуацията е коренно различна – през последния мандат показахме, че можем да бъдем обединителен център за опозицията в градския парламент. Да привличаме подкрепа за добрите решения, които предлагаме и да оказваме отпор на лошите предложения, които правеха кмета и мнозинството“.

 

„Част от нашата работа е да убедим софиянци, че е важно да участват в изборите и да дадат своя вот. Да ги убедим, че от тяхната активност зависи бъдещето на София. Не може да имаш претенции към управлението на града, ако не си взел участие в избора му. Нужно е да убедим гражданите, че от тях зависи утрешния ден на столицата“, посочи Паргов.

 

„Нашите районни кметове и кметове на кметства ще следят пулса на обществените настроения и очаквания, за да могат бързо и адекватно да реагират и да предлагат решения на проблемите. Само така можем да променим из основи модела и стила на управление на столицата“, убеден е той.

 

Този успех няма да има само градско значение, той ще има национално измерение. Защото всяка голяма промяна в България, започва от София. Това изтъкна Калоян Паргов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4313 |23.09.2019 Калоян Паргов: БСП може да направи исторически пробив в София, но трябва да бъдем умни . 2| 4326 |20.09.2019 Калоян Паргов: Прогресивното ляво днес търси нови идеи, които да осмислят процесите в обществото . 1| 4136 |15.09.2019 Калоян Паргов: Целта е да променим политиката на управление в София, а не да я оцветяваме . 0| 4726 |13.09.2019 Калоян Паргов при регистрацията на БСП за изборите: Помощниците на ГЕРБ да се укротят!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads