Реклама / Ads
0| 4717 |13.09.2019 НОВИНИ

Калоян Паргов при регистрацията на БСП за изборите: Помощниците на ГЕРБ да се укротят!

.
Победата на Мая Манолова над Йорданка Фандъкова ще е успех на всички софиянци, които искат промяна и друга перспектива за развитие на града, каза лидерът на БСП - София
 

Помощниците на ГЕРБ в тази кампания да се укротят малко и всички да започнем да говорим за политики, за реалните проблеми на София и да търсим решения. Това призова лидерът на БСП - София и водач на листата за общински съветници на социалистите минути преди да регистрира коалицията "БСП за България" за предстоящите местни избори. Заедно с него бяха народният представител от БСП Христо Проданов, заместник-председателят на СОС Милка Христова, №6 в листата за съветници Диана Тонова, както и представители на част от коалиционните партньори.

 

"Надявам се, че кампанията ще бъде позитивна. Нека софиянци сами да изберат кое от предлаганите решения на проблемите в града е най-доброто за тях, каза Калоян Паргов. - Основата, която си поставихме на евроизборите през май и малката разлика в резултатите между нас и ГЕРБ ни дават повод за големи очаквания. Имаме всички шаснове за успех, но трябва да ги оползотворим, при това правилно. В тази кампания стратегията ще предопредели нейния край".

 

Калоян Паргов добави, че предстои среща с кандидата за кмет на София, издигнат от инициативен комитет, Мая Манолова. "Нашите политики и приоритети са записани в предизборната платформа, която приехме на Градската конференция в сряда. Част от тези политики и приоритети Мая Манолова трябва да приеме и да ги заложи в нейната платформа", каза още лидерът на БСП - София.

 

Калоян Паргов добави, че победата на Мая Манолова над Йорданка Фандъкова ще е успех на всички софиянци, които искат промяна и друга перспектива за развитие на града. "Отдавна не се беше случвала консолидация на лявото, коментира той. - Първата стъпка беше АБВ, Д21 и други леви партии да подкрепят кандидатурата на Мая Манолова. Втората ни предстои - да консолидираме обществото. Кандидатурата на Мая Манолова има всички шансове да го направи. Но най-важното от всичко е софиянци да гласуват на 27-ми октомври".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4916 |13.09.2019 Паргов: Победата на Манолова, ще е победа за всички софиянци, които искат промяна . 0| 4340 |12.09.2019 Калоян Паргов: Каузата ни е да се преборим с липсата на прозрачност, компетентност и експертност в СО . 7| 4321 |12.09.2019 Калоян Паргов: Мая Манолова е консолидационна фигура . 3| 4648 |11.09.2019 Регистрацията на партиите и коалициите за местните избори приключи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads