Реклама / Ads
2| 4377 |10.11.2019 НОВИНИ

Калоян Паргов: Резултатът на БСП в София уплаши много хора

.
Калоян Паргов
Резултатът на БСП в София уплаши много хора. Това каза пред Нова телевизия лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов . Така той отговори на въпроса за издигането на втори кандидат за ръководител на групата на БСП в СОС и наложилото се гласуване от страна на 15-те общински съветници.
 

В крайна сметка Калоян Паргов спечели вота и отново ще води групата на социалистите в СОС. Според него в партията предстоят интересни събития, както винаги се е случвало преди и по време на пълен цикъл отчет и избори.


"Ако един човек е харесван от всички, това означава, че е лицемер, коментира Калоян Паргов. - Ние не сме се събрали да се харесваме, а да вършим определена работа. Това е нашата задача. Очевидно, че резултатът на БСП от местните избори в София уплаши много хора. А аз приемам всичко, което се случва сега, като добра оценка. Нищо, че я поставят по този начин. В крайна сметка, всички дадоха добри оценки за представянето на БСП в столицата".


Според Калоян Паргов, първата задача на БСП в София сега е да реши как да капитализира постигнатите добри резултати на местните избори, за да може да надгради в предстоящите и на национално равнище. "В момента аз мога да постигна това, ръководейки БСП на градско ниво и това е основната ми задача", заяви той.


Лидерът на БСП - София е категоричен, че в Столичния общински съвет предстои много интересен мандат, какъвто аналог досега не е имало в последните 10 години. "Политическата обстановка е много променена, има разместване на пластовете, обясни той. - Чух заявки от страна на ГЕРБ, че имат допирни точки с ВМРО по темата "Сигурност". Какво обаче ще се случи, когато дойде време за взимане на решение за поредния гей парад? Волен Сидеров си направи цялостна кампания по тази тема. А какво ще стане, когато на дневен ред дойде решението за ромските гета? На изборите там толкова убедително подкрепиха кмета Фандъкова! Какво ще бъде поведението на ВМРО и Атака, бъдещите партньори, формиращи мнозинството, по тази тема? Със сигурност ще бъде много шарено и много трудно в предстоящия мандат".


Според Калоян Паргов, още във вторник при гласуването за председател на Столичния общински съвет ще стане ясно разделението между управляващи и опозиция. "Ще видим дали ще бъде избран Елен Герджиков или няма и съответно колко гласа ще събере, коментира той. - Вторият знак за това кой ще подкрепя управляващите ще дойде при гласуването на бюджета за следващата година".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3923 |04.11.2019 Калоян Паргов: Мая Манолова направи впечатляващ резултат в София . 4| 4283 |01.11.2019 Калоян Паргов: Носители на промяната са Мая Манолова и нашите кандидати за районни кметове . 1| 4060 |31.10.2019 Калоян Паргов се среща със спортни легенди в петък сутринта, вечерта участва в закриването на кампанията в ”Люлин” . 2| 4005 |29.10.2019 Пиар експерт: Резултатът на Борис Бонев от „Спаси София“ е впечатляващ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads