Реклама / Ads
0| 4586 |26.09.2015 НОВИНИ

Кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Карлово Теодор Шойлеков събра експерти по туризъм на кръгла маса

.
Теодор Шойлеков
Кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Карлово Теодор Шойлеков и общинската структура на ГЕРБ - Карлово организираха кръгла маса, посветена на Международния ден на туризма.
 

Срещата за проблемите и възможностите за развитието на туризма предизвикаха дискусии, в които участваха и многобройните участници и публика. Специалните лектори проф. Румен Драганов-директор на Института за анализи и прогнози в туризма, Анелия Генова-експерт „Маркетинг” в сферата на туризма и Симеон Караколев-организатор на събора в Рожен, споделиха опита си и отговориха на въпроси как може да се възроди туризма и да бъдат привлечени туристи в региона.

Експертите споделиха своите практики на национално ниво, които могат да се приложат и в община Карлово. „В продължение на няколко месеца, възоснова на срещите и разговорите ми с хората, с помощта на специалисти в тази сфера, аз вникнах в проблемите. Работим по стратегия за възраждането на всякакъв вид туризъм тук-исторически, архитектурен, планински.

 

Нашата цел и акцент е да покажем на хората от страната и от целия свят това, с което историята и природата ни е дарила. Тази стратегия ще бъде приложена, ако аз стана кмет на общината и тя ще е дълготрайна и успешна”, коментира домакинът на събитието Теодор Шойлеков.

Организаторът на Роженския събор Симеон Караколев декларира подкрепата си за кандидата за кмет на ГЕРБ и обеща да помага с всички сили и в Карловско да се организира събитие от такъв мащаб като събора в Рожен. Карлово заслужава това и има капацитет тук да има неспирен събитиен туризъм, бе мнението на участниците в кръглата маса. В края на срещата Теодор Шойлеков представи акцентите върху които смята да работи за в бъдеще. Освен в туризма, погледът му е насочен и в сферите на икономиката, здравеопазването, образованието и привличането на инвестиции.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4687 |25.09.2015 ПП ГЕРБ Ловеч откри предизборната си кампания с водосвет . 7| 4339 |25.09.2015 Цветанов: ГЕРБ спечели доверието на хората и ще го затвърждава с кметовете си . 0| 4505 |25.09.2015 Кандидатът за кмет на ГЕРБ проф. Стойков: Следващите 4 г. са големият шанс на Плевен . 1| 4424 |25.09.2015 Цветанов на откриването на кампанията на кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads