Реклама / Ads
24| 8651 |13.10.2015 НОВИНИ

Капка Георгиева: Няма замислена ПР акция, а пиянски скандал!

.
Капка Георгиева
Хвана ме срам, когато изгледах записите от срамната случка със Сидеров на будката с цигари и не бих коментирала, ако все още административно не се водя омъжена. По българските закони аз съм още Сидерова, заяви по НТВ Капка Георгиева, бивша половинка на Волен Сидеров. Тя каза, че същевременно Сидеров се готвел да сключи църковен брак, а тя, заедно със сина си подготвяла писмо до патриарха заради предстоящото многоженство.
 
Много преживяхме с Димитър покрай създаването на Атака и покрай събирането на кадрите, имахме желание да направим нещо народно и силно, но в крайна сметка читавите хора бяха подменени и изхвърлени.

Стабилните хора не посмели да отстранят Сидеров преди време от страх, каза тя. Това било страх да не паднеш отвисоко, да престанеш да стъпваш по червените килими, обясни Георгиева.

По повод на конкретната история с участието на Сидеров тя коментира, че това не било замислена ПР акция, а по-скоро пиянски скандал, защото личало, че и двамата с "Деско Чуколов" не били в трезво състояние.

Когато Атака влезе в колаборация с ДПС, тя се самоуби, обясни Георгиева. За 7-те % на Атака на изборите след Костинбродската афера тя каза, че това й било интересно: За мен изборите бяха фалшифицирани и купени. Колаборацията беше цената от предварителния 1%, който се даваше на Атака, се стигна до 7-те: на изборите. Цяла България знаеше, че изборите бяха фалшифицирани, цяла България знае, че и сега ще бъдат, каза Георгиева.

Слабостта и страхът са в големи количества у Волен. той трябва да бъде осъден и да си изтърпи наказанието. Той в момента е обграден от ласкатели на много ниско ниво - две бивши портиерчета, две бивши компаньонки. Трябва да има някакъв катарзис, покаяние. Без да минеш през покаянието, ти ставаш тежест и за тези, които са те купили. В зората на демокрацията този човек не беше такъв, не беше момче на повикване, но властта много развращава, обърква ти мозъка, заключи Капка Георгиева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4708 |12.10.2015 Миков в Елхово: БСП и кандидатите й няма да отстъпят от червените линии . 14| 5416 |12.10.2015 Ченге пред Фрог: Участвам в 4 полицейски пиар акции, но няма хартия да ги отчета . 7| 4681 |12.10.2015 Евродепутатът Д. Стоянов: "Атака" няма морален императив . 5| 4331 |09.10.2015 Туск свидетел на Борисов, че няма да има бежански лагери в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads