Реклама / Ads
3| 4185 |05.11.2015 НОВИНИ

Гр. Караджов: Олигархията на ДПС яхна полицейските протести

.
Гроздан Караджов и Методи Андреев
"За мен има необяснимо поведение на финансовия министър. Това не се прави така - има социален диалог", заяви депутатът Гроздан Караджов. Той допълни, че вече е станало късно, защото спонтанните полицейски протести, са били яхнати от олигархичните кръгове около ДПС. Това каза депутатът от РБ Гроздан Караджов в предаването "Лице в лице" по bTV.
 
"Ясно е, че реформата в МВР трябва да започне, но полицаите не желаят тя да започне. Тези хора, които всеки ден си рискуват живота трябва да получават повече. Когато полицаят застане до тебq трябва да чувстваш респект", бе мнението и на Методи Андреев.

Коалицията е стабилна. Тя е свързана с обща политика и общо семейство - ЕНП. Ние не се месим в работата на ДПС. Коалицията е работеща, тя издържа дори при конкуренцията в дясно. Конкуренцията в ляво е невъзможна - тя води до разпад, но дясното през годините се е научило и се съхрани, каза още Андреев.

"Изявленията на Местан и Цветанов показаха, че те са недоволни от изборите. И двамата имат една мечта - да бъдат победени и унижени реформаторите. КОЙ не може да преглътне, че и след местните избори има реформатори". Това заяви в същото предаване депутатът от Реформаторския блок Гроздан Караджов. Именно заради тези скришнотии се заплете и полицейския протест. Техният гняв е разбираем, посочи Караджов.

Андреев не се съгласи с него. "Не е прав г-н Караджов да сравнява поведението на г-н Цветанов с Местан. Това деление на малки и големи в РБ е грешно. Това, което са постигнали РБ в местния вот е достойно и ги поздравявам. Поздравявам и ГЕРБ затова, че не оставиха нито една област на ДПС. Нека да се радваме на големите неща, а не да се занимаваме с дребните", призова Методи Андреев.

Тук Караджов го прекъсна с репликата, че има чувството, че двамата живеят в паралелна вселена. Според него ГЕРБ се нуждае от стабилен партньор в управлението като ДПС и разчитат на етническия вот. "Много по-сигурно е да се гушнеш във властта с такъв стабилен електорален партньор".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 7511 |22.08.2015 Джамбазки яхна метлата заради циганските бараки в Максуда . 0| 15961 |28.06.2015 Ясновидецът Б. Караджов: Министър Калфин аут от правителството, Миков с оставка . 0| 5625 |26.06.2015 Караджов: Българските служби са пробити от руските, Куюмджиев: Вие стен напаст . 3| 4631 |16.05.2015 Гр. Караджов: Точковата система при шофьорите стана бизнес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads