Реклама / Ads
13| 5101 |04.11.2014 НОВИНИ

Караджов: Унизително e, РБ предлага, ГЕРБ одобрява

.
Гроздан Караджов
Ние предлагаме, ГЕРБ - одобрява. Има нещо унизително. Не е част от процедурата и ние да одобряваме.Това каза в "Лице в лице" с риск пак да разсърди своите депутатът от Реформаторите и "черна овца" на блока Гроздан Караджов.
 
Това, което е влязло в електронните медии, е одобрено на 99% . Москов - министър на образованието. Лукарски - министър на икономиката. Николай Ненчев- министър на отбраната, изреди част от стопроцентовите нови министри Караджов.

Даниел Митов не е протестирал. И той ли е от РБ - това бе отговора на Караджов на въпрос дали сегашният и спяраган за нов външен министър е от РБ. Той е човек интегрално свързан с дясното и и ма добри отношения както с нас, така и с ГЕРБ. Той е равно отдалечен, не може да бъде сложен в едната или другата плоскост, обясни той.

Не видях Атанас Атанасов в електронните медии, с което се даде да се разбере, че той няма да е шеф на МВР. Според списъка в медиите, който е 99% верен, него го няма, допълни той.

Бареков е феномен, който може да претестира и срещу сянката на земята. показателна е сума в пари, която го обръща в една или друга насока. Не е нито журналист, нито политик...

Ние искаме ясно мнозинство. Ние не сме хора, които си нарушават обещанията.Ако няма мнозинство ни няма и нас. Реформата в правосъдието засяга модела, чийто автор и мениджър е ДПС. Не виждам как с едната ръка ще режем модела КОЙ, а от друга ще го подкрепяме. ДПС се опитва да ни подлъжат колко лесно ще ни протече мандата. Но ние с ДПС и БСП никога няма да си партнираме. Няма да остана и ден в параламентараната група, ако ДПС стане елемент на реформаторски решения, категоричен бе той.

Твърдо съм убеден, че ще има правителство. Става дума за една ос, има дясно-центристко ядро - ГЕРБ и РБ, ПФ е заявил да е десно-центристки, но не е извъвял пътя си, откровен бе Караджов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6837 |17.05.2014 Ясновидецът Б.Караджов: Няма да има Трета световна война . 82| 6059 |29.01.2014 Бойко: Връщанката на пари в Брюксел е унизително, долно, срам . 20| 6028 |23.07.2013 Данчо Караджов: Не ги искат хората - това е истината! . 41| 5476 |18.04.2013 П. Стоянов: Унизително е да ме подслушват като говоря с жена си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads