Реклама / Ads
38| 5822 |15.09.2019 НОВИНИ

Караянчева е със счупена ключица след катастрофа, извозват я с хеликоптер /обновена/

.
Цвета Караянчева
Председателят на НС Цвета Караянчева е със счупена ключица и два прешлена след катастрофа на пътя Шумен-Силистра. Тя е без опасност за живота. В момента я транспортират с хеликоптер към болница в София.
 

Сигналът за инцидента  е подаден малко след 10.30 часа днес, информират от пресцентъра на МВР. По първоначални данни на главен път Шумен –Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишната водачка на лек автомобил „АУДИ А 4“, на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил. За преглед в болница са транспортирани трима души.  Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни.

 

Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.

По непотвърдена информация  едната от колите е била част от кортежа на председателя на народното събрание Цвета Караянчева. Тя се е връщала от Силистра, където бе гост на празника на града. Пътният инцидент е станал край Хитрино. Другите двама, които са пострадали, са мъж и дете. Те са били в Ауди-то, чийто водач е загубил управление и се е ударил в колата на НСО. Не се съобщава какво е състоянието на другите пострадали.

 

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева сподели чрез социалните мрежи, подробности за състоянието си след катастрофата, за която съобщихме по-рано днес.

Тя увери, че се чувства добре и благодари на всички за загрижеността.

"Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря на всички обаждания - да, претърпях пътен инцидент. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен. Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре", гласи публикацията на Караянчева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4536 |07.09.2019 Караянчева: Радев пак сложи разделителни линии . 5| 4777 |04.09.2019 Караянчева: Не виждам как очернянето на парламента ще помогне на Манолова в битката й за кмет . 13| 5896 |30.08.2019 Цвета Караянчева за президента: Говори като беквокал на Нинова . 4| 5020 |24.08.2019 Прерязаха гърлото на младеж със счупена бутилка на излизане от дискотека в Благоевград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads