Реклама / Ads
0| 5153 |01.04.2016 НОВИНИ

Каракачанов: Европа се подаде на изнудването на Ердоган

.
Красимир Каракачанов
„Една държава не бива да си позволява да следва неадекватни посоки. Аз не съм евронаивник. България трябва да следва нейните интереси. Има две представи за Европа - представата за Европа на ценностите и Европа на бюрокрацията. Европарламентът е един декор, той няма абсолютно никаква власт. Видяхме как Европа се поддаде на изнудването на Ердоган“.Това каза съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов по БНТ.
 
Европейски ценности няма, има християнски и човешки ценности. Всички тези клишета ми напомнят за Съветския съюз. Ако ги вземем предвид, ясно можем да предвидим съдбата на Европа, каза още той.

„Ислямска държава“ е фактор не само в Близкия Изток, тя изнася тероризъм и в Европа. А вината за това е и на европейските политици. Докато ИД се разрастваше в Европа те говореха за гей браковете“, припомни Каракачанов. „Европа разби светските режими и дестабилизира Египет. Тези евродепутати сега ощетяват моята страна. Те ни налагат техните норми“. По думите на лидера на ВМРО България трябва да се научи да взема собствени решения. „Трябва да имаме мнение в каква Европа искаме да живеем.

Той коментира и темата за неоислямизма. „Европа не може да осъзнае собствените си грешки. Същата тази неадекватна политика позволи да се оформят гетата и да се стигне до взривоопасна ситуация. Докато същестуват гета те ще бъдат обект за изкушение на ислямизаторски фактори, които ще ги завладяват“. „Гетата трябва да се разрушат“, категоричен беше Каракачанов.

„Държавата ги е научила, че тези хора имат права, но е забравила да ги научи, че имат задължения. Средната възраст на която една българка ражда е 28 г, а нейната връсничка в гетото вече е баба“. „Не бива да се допуска никакво външно вмешателство в гетата. Вместо това държавата трябва да подпомага религиите, за да са лоялни на България“. „Не е изключено да вляза в битката за президент, разкри Каракачанов.

Общинската структура в Русе ме е издигнала. Предпочитам Патриотичният фронт да има единна кандидатура. За мен това не е предизвикателство. Смятам, че българският президент трябва да е патриот, а институцията да не е безлична“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4876 |30.03.2016 Каракачанов: Може Б. Димитров да е кандидат на ПФ за президент, може аз . 0| 6205 |28.03.2016 Академик Марков: В Европа страдат невинни, а не шефове на ЕС . 0| 4424 |27.03.2016 В. Чуков: Над 2000 джихадисти в Европа са в неизвестност за службите . 0| 5875 |25.03.2016 Райчев: България ще се мутризира, разпадне ли се Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads