Реклама / Ads
2| 8011 |10.01.2018 НОВИНИ

Каракачанов: Хора от МВР и бивши служители застрашават живота на тези, които им помагат

.
Една от версиите по които се работи е убийство като отмъщение от престъпния свят, за това че той е имал решаващо участие за залавянето на тези хора. Информацията изтече от бивш служител и едва ли е случайно. Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в коментар за поръчковото убийство на бизнесмена Петър Христов.
 
Той допълни, че хора които са били призвани да работят за държавата и органите на реда застрашават живота на тези, които са помагали на МВР да ги вкарва в затвора. "Това означава, че с организираната престъпност трябва да се работи сериозно и да се мачка до край. Не е въпросът, че те могат, че имат финансовата възможно, по-страшното е, че самите органи на реда или бивши служители изнасят такава информация", заяви още министърът.

Каракачанов посочи, че единствената връзка, която прави е, че по времето когато Петър Христов е помагал на МВР, тогава вътрешен министър е бил Цветан Цветанов.

Лидерът на ВМРО заяви със сигурност, че този случай е свързан с европредседателството, за да дискридитират правителството и ще измислят всякакви неща. "Дори и в министерството на отбраната по отношение на реформите, които правим в "Терем" е имала реплика ще "вдигаме джангър", защото има европредседателство", заяви Каракачанов.

За протеста на полицаите вицепремиерът заяви, че те са последователни в техните искания и никой не ги отрича като основателни. "Не ме дразни сложения билборд. Всички служители в сектор сигурност трябва да се гледат в пакет. Миналата година отпуснахме средства. По закон имат право да протестират, въпросът е дали това е подходящия момент", заяви още силовият министър.

Каракачанов коментира и новите проблеми с оградата по границата: "Да се казва, че оградата е неефективна е несериозно. Каквито и ефектни снимки да си прави Елена Йончева е прекрасно. Но кой е виновен, че има природни бедствия. Това, че се е свлякла за 5 метра, не е нещо непоправимо. Дори и Берлинската стена имаше начин да бъде подкопавана, оградата между Палестина и Израел също има начин да бъде преодоляна. Тук може да има свлачище, наводнение, тези 5 метра може да бъдат лесно ремонтирани. Въпросът е, че на България не се случи това, което се случи на Турция и Гърция", заяви министърът. Каракачанов заяви, че очевидно Йончева си е харесала оградата да е нейна тема и й предложи да отиде да прави подобни снимки да направи и подобни снимки.

Лидерът на ВМРО бе категоричен, че трябва да имаме добри отношения със съседните страни, но да бъдат равнопоставени. Той допълни, че една страна не може да се меси по какъвто и да е начин във вътрешната политика на България, както е направила Турция.

За това дали има проблеми в патриотите за думите на Волен Сидеров, че не са отишли във властта, за лифтове и плажове, Каракачанов заяви, че е прав, защото не са в правителството да правят лифтове, но когато един такъв проект в Банско води до инвестиции и работни места, повишава доходите на хората, това е икономически проблем и ние трябва да го разрешим, посочи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4747 |09.01.2018 За пример!В Македония пуснаха от работа хората над 60 г. и бременни заради мръсен въздух . 0| 4191 |09.01.2018 Христо Проданов: Държавата ни е прогнила от корупция и хората вече го усещат болезнено . 1| 5012 |07.01.2018 Арестуваха бившия ирански президент Махмуд Ахмадинеджад . 14| 9193 |06.01.2018 Каракачанов: Има индикации, че убиецът от Нови Искър е бил в Чуждестранния легион

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads